2 TB Flaş Bellek Çalışmıyor

epeksak

Megapat
Daha fazla  
AliExpress'den aldıgım HP v250w flaş bellekgi ilk taktığımda sorunsuz çalıştı, bir kac kez tak çıkar yaptıkdan sonra resimdeki hayatı verdi;
upload_2015-1-19_11-35-17.png
upload_2015-1-19_11-35-17.png
bilen arkaşlardan yardımlarını rica ediyorum

AliExpress'den aldıgım HP v250w flaş bellekgi ilk taktığımda sorunsuz çalıştı, bir kac kez tak çıkar yaptıkdan sonra resimdeki hayatı verdi;
Eki Görüntüle 43930 Eki Görüntüle 43930
bilen arkaşlardan yardımlarını rica ediyorum

Taş çatlasın 8 GB o :( Aynı şey benimde başıma geldi, gerçi ben bedavaya almıştım. 1 TB yazıyor fakat Testte 8 GB kullanılan kısım geliyor. USB şuan kemerime takılı geziyorum :)

O satılanların %95'i yalan. Ayrıca 2TB den hariç 32 GB olan modeller bile sorunlu olabiliyor. Geçmiş olsun. :) AliExpress,TinyDeal siparişlerim var benimde daha vermedim aslında iyi oldu konuyu görmem. :) Ben siparişi geçiyim bari bir aya gelir.

Benimde ihtiyacım var ve sahibinden.com da 2 TB flash bellek buldum hemde 80 TL. Kesin bir sıkıntısı var diyebilirmiyiz?

Gerçekten 2 TB olduğuna inanamasam da Removable Disk bir virüstür. Google'da aratırsanız birçok farklı çözüm yolu görebilirsiniz.

HP'nin sitesinden modeli aratınca o modelin 2-4-8-16-32 gb kapasitede olduğunu gördüm. Yani 2tb'lik bir model yok. Böyle bir durumda flashınızın modelinin kaç gb depolama alanı olduğuna markaların sitelerinden bakın çok büyük olasılıkla sahte olduğunu anlarsınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı