2 TB HDD mi yoksa 480 GB SSD mi?

Anlaşılmayacak bir şey yok aslında. Kaç gb alana itiyacı olduğunu, hıza mı depolama alanına mı ihtiyacı olduğunu? bu yeni alacağı diski saedec video müzik depolayıp bir yedek gibi mi kullanacağını yoksa oyun program vb mi kurup kullanacağını buradan oturarak ben anlamıyorum sizin de bunları orada yazan 3 cümle ile anlayabileceğinizi düşünmüyorum. Bu nedenle oturup bana ne lazım hangisinin fiyatı ne hangisini alırsam daha karlı çıkarm diye kendi hesaplamalı.

Burası da forum imiş ben yeni fark ettim sağolun söylemeseniz anlamayacaktım.
Siz şimdi niye atarlandınız ki? Ben size bir şey demedim lütfen daha fazla uzatmayın.

Siz şimdi niye atarlandınız ki? Ben size bir şey demedim lütfen daha fazla uzatmayın.
:D :D Komiksiniz. Ortada atar filan yok. Uzatan da sizsiniz gelip yorumuma burası forum yazan da sizsiniz atarlanan ben mi oluyorum? İmzanızdaki sözde çok haklısınız. Bu nedenle size laf anlatmakla uğraşmayacağım.

Hocam bence SSD 120 al 240 yada işletim sistemini kur bilgisayardaki hızı anlarsın zaten ama hdd olmadan olmaz dosyalar oyunlar yerin yetmez ben 2 Tb yerim var ama yetmiyor önemli olan ssd ama ssd alırsan yer sıkıntını halledebilecek misin ?

SSD almanızı öneririm. SSD’lerin kullanım açısından HDD’lere göre çok fazla avantajı var.Halihazırda HDD’niz varsa SSD almak daha mantıklı.
Ben Longline SSD Kullanıyorum Gayet Kaliteli bir Cihaz. Model olarak 240 GB SATA SSD kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Depolama için HDD mevcutsa ve oyun için cihaz alacaksanız Longline SSD almanızı tavsiye ederim.
Benim açımdan, SSD istediğim performansı sağladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı