2 TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
8000
Peki hocam 990 Pro mu 980 Pro mu yoksa KC3000 mi beni daha uzun götürür ve bu modellerin benzeri 4TB olanı var mı?

4TB var elbette ancak biraz fazla tuzlu. İki katı gibi bir değer. Tabii depolama da iki katına çıktığı için normal aslında. Hatta yine link bırakayım. 990 Pro alırdım ben.

Yani özet olarak 990Pro alabilirsem onu almam daha mı iyi yanı aralarına en iyisi o mu?
4TB alacaksanız 990 PRO daha uygun fiyatlı ama 2 TB alacaksanız KC3000 almanız daha iyi olur. Hızları benzerken aradaki fiyat farkı için Samsung almaya değmez. Ayrıca Amazon'dan almanız daha iyi olur. Birazcık daha ucuza satan siteler olsa da Amazon'da vade farksız taksit seçeneği olması çok iyi.

990 pro 2tb aldım taktım kasaya diskpart ile cebelleşiyorum

4TB alacaksanız 990 Pro daha uygun fiyatlı ama 2 TB alacaksanız KC3000 almanız daha iyi olur. Hızları benzerken aradaki fiyat farkı için Samsung almaya değmez. Ayrıca Amazon'dan almanız daha iyi olur. Birazcık daha ucuza satan siteler olsa da Amazon'da vade farksız taksit seçeneği olması çok iyi.

Abi yardım et aldım taktım Windows'u sıfırdan temiz kurulum yaptım diskmark da test yaptım olması gerektiği gibi çıktı biraz oyun yükledim şimdi sürekli kasıyor donuyor nasıl çözebilirim aklıma gelen tek şey R5 5600'ün aynı anda hem 512 GB'lik Goodram'ı hem de 2TB 990Pro'yu besleyememesi oldu bir de şu anki BIOS F1 sürümü bundan dolayı olur mu?

Son düzenleme:
Abi yardım et aldım taktım Windows'u sıfırdan temiz kurulum yaptım diskmark da test yaptım olması gerektiği gibi çıktı biraz oyun yükledim şimdi sürekli kasıyor donuyor nasıl çözebilirim aklıma gelen tek şey R5 5600'ün aynı anda hem 512 GB'lik Goodram'ı hem de 2TB 990Pro'yu besleyememesi oldu bir de şu anki BIOS F1 sürümü bundan dolayı olur mu?
İşlemciyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. BIOS'u güncelleyebilirsin, F1 bildiğim kadarıyla ilk sürüm oluyor. Ancak güncellerken elektriğin giderse anakartın bozulabilir, buna dikkat et ve güncel sürümü doğru yerden indirdiğine emin ol. Ayrıca diğer diski çıkarıp dene bir de.

RAM'in sanırım 8GB. Sıfırdan kurarken Windows 11 yüklediysen ondan dolayı kasıyor da olabilir.

İşlemciyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. BIOS'u güncelleyebilirsin, F1 bildiğim kadarıyla ilk sürüm oluyor. Ancak güncellerken elektriğin giderse anakartın bozulabilir, buna dikkat et ve güncel sürümü doğru yerden indirdiğine emin ol. Ayrıca diğer diski çıkarıp dene bir de.

RAM'in sanırım 8 GB. Sıfırdan kurarken Windows 11 yüklediysen ondan dolayı kasıyor da olabilir.

Hayır 32 GB var 4x8GB şeklinde bir de ben Windows 10'u hangi diske kurduğuma nasıl bakacağım.

Hayır 32 GB var 4x8GB şeklinde bir de ben Windows 10'u hangi diske kurduğuma nasıl bakacağım.
Görev yöneticisinde diskin sistem dosyası olup olmadığı yazar.
1722762046419.png

Görev yöneticisinde diskin sistem dosyası olup olmadığı yazar.
Eki Görüntüle 2273435

Oğuz abi merhaba yaklaşık 2 haftalık bir deneyimim oldu bu arkadaşla gayet güzel yazması okuması fakat görev yöneticisinde Microsoft Storage device olarak gözüküyor ve 2 kez format atmama rağmen diske Windows kuramıyorum diski Windows'u eski (Goodram 512 )SSD'ye kurunca görebiliyorum buna ne yapabilirim ve teşekkürler tavsyien için.

Oğuz abi merhaba yaklaşık 2 haftalık bir deneyimim oldu bu arkadaşla gayet güzel yazması okuması fakat görev yöneticisinde Microsoft Storage device olarak gözüküyor ve 2 kez format atmama rağmen diske Windows kuramıyorum diski Windows'u eski (Goodram 512 )SSD'ye kurunca görebiliyorum buna ne yapabilirim ve teşekkürler tavsyien için.
Bu konuyla ilgili bilgim yok ama belki bu yazı sana yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı