2 TB M.2 SSD onerisi

Bütçe
0-4000
Gormediysem söylersin. SSD ne diyorum hala cevap yok.

1702186257021.png

En üstteki hızlar aldığın hızlar zaten. Normal değerlerin. Büyük ihtimal görseldeki hızları soruyorsun, bu hızlarda sorun yok.

1702188386407.png

Diğerlerinin SSD'si ile kendi SSD'ni niye karşılaştırıyorsun? Sadece bakman gereken SSD'nin vadettiği hızları veriyor mu diye kontrol etmek ve veriyorda. Hâlâ neyi uzatıyorsun anlamadım. Seni alakadar eden hızlar en üsttekiler ve alman gerekeni alıyorsun.

Tamamen aynı SSD'ler fakat farklı hızlar sunuyor. Aramızdaki fark nedir, onu soruyorum.

Diğerlerinin SSD'si ile kendi SSD'ni niye karşılaştırıyorsun? Sadece bakman gereken SSD'nin vadettiği hızları veriyor mu diye kontrol etmek ve veriyorda. Hâlâ neyi uzatıyorsun anlamadım. Seni alakadar eden hızlar en üsttekiler ve alman gerekeni alıyorsun.

Küçük çaplı bir fark değil, rnd4k değerinde dört kat daha yüksek performansı ve seq1m okuma hızında 3 GB/s, seq1m yazma hızında ise 1 GB/s'lik belirgin farklar mevcut.

SSD'nin throttling yapmaması da cabası. Fark 300 MB/s ile 500 MB/s arasında olsa anlaşılır, ancak aradaki fark oldukça büyük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı