2 TB SSD önerisi

NoxeGod

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır depolama ürünleri bakmıyordum. En son KC3000 ünlüydü, 2 TB modeli 4000'den 5500 lira olmuş. Samsung 980 Pro ise 6600 olmuş. Eğer ki bunlar hala idealse alabilirim. Bu konuyu öneri almak için ve piyasadan haberim olmadığı için açtım.

Daha önemlisi ise çok arada kaldım, SATA ve M.2 SSD'lerin fiyatı çok yakın. 1 TB M.2 alıp 1 TB SATA almak mı mantıklı yoksa 2 TB M.2 mi almak mantıklı? Açıkçası 1 TB'ın yeteceğini düşünmüyorum. 2 TB alacağım.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır depolama ürünleri bakmıyordum. En son KC3000 ünlüydü, 2 TB modeli 4000'den 5500 lira olmuş. Samsung 980 Pro ise 6600 olmuş. Eğer ki bunlar hala idealse alabilirim. Bu konuyu öneri almak için ve piyasadan haberim olmadığı için açtım.

Daha önemlisi ise çok arada kaldım, SATA ve M.2 SSD'lerin fiyatı çok yakın. 1 TB M.2 alıp 1 TB SATA almak mı mantıklı yoksa 2 TB M.2 mi almak mantıklı? Açıkçası 1 TB'ın yeteceğini düşünmüyorum. 2 TB alacağım.

Al hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fury serisi çok daha iyi

M.2 slotunuz 2 tane varsa bundan 2 adet alabilirsiniz.

KC3000 daha iyi değil mi? Açıkçası kontrolcülerine falan hiç bakmadım.

2 TB istedim ve açıkçası okuma yazma hızları da düşük gibi, biliyorum IOPS değeri falan önemli ama okuma yazma değerlerinede önem veriyorum.

Fury serisi çok daha iyi.

Tamamdır. Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı