2 TB SSD tavsiyesi

Peak36

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, laptopum için 2TB'lık SSD almak istiyorum aşırı pahalı bir şey olmazsa iyi olur. Bütçem değişken şu an elimde nakitim yok tavsiyelerinize göre biriktirip alacağım tavsiyeleriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
R0045NT.

R0045NT modelinde toplam 2 M.2 slotu var değil mi hocam?

Modeli araştırdım siz de bu siteden bakabilirsiniz:

Boşta M.2 yuvasının olup olmadığı hakkında net bilgiye ulaşamadım ancak bir satıcı yöneltilen soruya 1 adet dolu 1 adet boş olarak cevap vermiş.

Her iki yuva da Gen4 mü yoksa boştaki Gen3 mü? Bilemiyorum. Ona göre bir ürün önermek daha iyi olurdu.

Ancak bunlarla uğraşmak istemiyorsan benden öncekilerin de önerdiği gibi F/P olarak aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.

Biraz daha ucuza satın alabileceğiniz yerler de var ancak Teknobiyotik Kingston yetkili satıcısı, bu nedenle buradan almanızı tavsiye ederim.

Modeli araştırdım siz de bu siteden bakabilirsiniz:

Boşta M.2 yuvasının olup olmadığı hakkında net bilgiye ulaşamadım ancak bir satıcı yöneltilen soruya 1 adet dolu 1 adet boş olarak cevap vermiş.

Her iki yuva da Gen4 mü yoksa boştaki Gen3 mü? Bilemiyorum. Ona göre bir ürün önermek daha iyi olurdu.

Ancak bunlarla uğraşmak istemiyorsan benden öncekilerin de önerdiği gibi F/P olarak aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.

Biraz daha ucuza satın alabileceğiniz yerler de var ancak Teknobiyotik Kingston yetkili satıcısı, bu nedenle buradan almanızı tavsiye ederim.
Ben de 2 diye buldum, teşekkürler hocam.

Ben de 2 diye buldum, teşekkürler hocam.

Rica ederim, ancak ürünün garantisi devam ediyorsa mutlaka HP yetkili servisi ile görüşün. M.2 SSD takacağınızı belirtin, servis dışında böyle bir işlemin yapılması ürünü garanti kapsamından çıkarabilir.

Bazı modellerde SSD takmak için arkada küçük bir kapak bulunuyor ve kolaylıkla SSD montaj yapılabiliyor. Bazılarında ise arka kapağın komple çıkarılması gerekiyor. Sizdeki ürünün nasıl olduğunu bilemediğimden montaj öncesi servisi aramanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı