2 TB Taşınabilir HDD Önerisi

Hocam Samsung 1TB modelini kullanıyorum. 2TB bulamadım. Ancak yine de önereyim.

Eğer illa 2TB isterseniz Seagate 2TB modeli varmış. Linki ;

Bütçe nedir?

Net bir bütçem yok. Pahalı olmasın ama dandikte olmasın.

Edit: Arkadaşlar verileri riske atmayayım 1 TB HDD 1 TB ise taşınabilir HDD alayım. Bana 1 TB HDD ve 1 TB taşınabilir önerir misiniz? Lütfen bilindik sağlam modeller olsun. Sıkıntı yaşamak istemem.

Not: 1 TB HDD evde sabit kalacak. 1 TB Taşınabilir HDD ise laptop ile gezecek.

Son düzenleme:
Hocam Samsung 1TB modelini kullanıyorum. 2TB bulamadım. Ancak yine de önereyim.

Eğer illa 2TB isterseniz Seagate 2TB modeli varmış. Linki ;

Aynı Samsung disk bende de var ama kullanırken biraz korkar oldum.

Konu sahibine Seagate tavsiye ediyorum. Daha sessiz ve dayanıklı. Samsung diske de 3 yıl Samsung, 5 yıl Seagate garantisi uygulanıyor zaten. Ama Türkiye'de Seagate garantisi yurtdışına parasını ödeyip gönderirseniz geçerli.

Aynı Samsung disk bende de var ama kullanırken biraz korkar oldum.

Konu sahibine Seagate tavsiye ediyorum. Daha sessiz ve dayanıklı. Samsung diske de 3 yıl Samsung, 5 yıl Seagate garantisi uygulanıyor zaten. Ama Türkiye'de Seagate garantisi yurtdışına parasını ödeyip gönderirseniz geçerli.
Garanti için yurt dışına göndermeyi tercih etmem doğrusu. Samsung alsam daha iyi olur. Gerçi WD markasıda iyi değil mi?

Garanti için yurt dışına göndermeyi tercih etmem doğrusu. Samsung alsam daha iyi olur. Gerçi WD markasıda iyi değil mi?
Samsung HDD diskler için garantiyi kesti diye biliyorum. Büyük ihtimalle satıcı garantisi ve Seagate garantisi altında olacaksınız. Seagate, benim diskime Türkiye'de Samsung garantisi altında diyerek yurtdışı servislerine gönderirsem uluslararası garanti kapsamında değişim yaparız demişti. Kendi disklerinde yurtdışına göndermeniz gerekmiyor. Şu anda disk alacak olsam laptopa takılacak dahili disk olarak WD, taşınabilir disk olarak Seagate tercih ederim.

Laptop garantinizin büyük ihtimalle sona ereceğini unutmayınız!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı