AhmetBirkan
Hectopat
Selamlar, 2 TB HDD ihtiyacım var, acaba hangi modeli önerirsiniz?
Aynı Samsung disk bende de var ama kullanırken biraz korkar oldum.Hocam Samsung 1TB modelini kullanıyorum. 2TB bulamadım. Ancak yine de önereyim.
Samsung M3 1 Tb 2.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Stshx-m101tcb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Samsung M3 1 Tb 2.5www.trendyol.com
Eğer illa 2TB isterseniz Seagate 2TB modeli varmış. Linki ;
![]()
Taşınabilir Disk - Harici USB, Hard Disk - n11
Taşınabilir Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile Elektronik, Bilgisayar, Yedekleme Ürünleri, Taşınabilir Disk n11'de Taşınabilir Disk için ziyaret edin. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Garanti için yurt dışına göndermeyi tercih etmem doğrusu. Samsung alsam daha iyi olur. Gerçi WD markasıda iyi değil mi?Aynı Samsung disk bende de var ama kullanırken biraz korkar oldum.
Samsung M3 Portable Calibration Retry Count Uyarısı
Arkadaşlar benim 2014'de aldığım bir Samsung M3 Portable 1TB taşınabilir diskim var. Diske bilgisayarım ile aktarım yapıyordum. Diske elimi vurdum yüksek derecede sıcaklık hissettim AIDA64 ile kontol ettim. Diskte 52 derece ve ünlem işareti vardı. Ardından diskin PSU'nun ısısından etkilendiğini...www.technopat.net
Konu sahibine Seagate tavsiye ediyorum. Daha sessiz ve dayanıklı. Samsung diske de 3 yıl Samsung, 5 yıl Seagate garantisi uygulanıyor zaten. Ama Türkiye'de Seagate garantisi yurtdışına parasını ödeyip gönderirseniz geçerli.
Samsung HDD diskler için garantiyi kesti diye biliyorum. Büyük ihtimalle satıcı garantisi ve Seagate garantisi altında olacaksınız. Seagate, benim diskime Türkiye'de Samsung garantisi altında diyerek yurtdışı servislerine gönderirsem uluslararası garanti kapsamında değişim yaparız demişti. Kendi disklerinde yurtdışına göndermeniz gerekmiyor. Şu anda disk alacak olsam laptopa takılacak dahili disk olarak WD, taşınabilir disk olarak Seagate tercih ederim.Garanti için yurt dışına göndermeyi tercih etmem doğrusu. Samsung alsam daha iyi olur. Gerçi WD markasıda iyi değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.