2 Valorant hesabımdan cihaz banı yedim. 1. hesap 27.04.21'de kalkıyor, 2.'si 25.05.21'de kalkıyor. Oyuna hangisinin kalktığı tarihte girebileceğim?
Anakartını banlıyorlar ve girişte kontrol edilmiyor normal olarak. Oyuna girdikten sonra maçın ortasında atıyor çünkü Vanguard sürekli aktif herkeste. Doğal olarak HWID banlı olduğunu görüyor ve yeniden banlıyor.
Kanka yani 1.banın kalkçağı tarihtemi yoksa 2. Banın kalkçağı tarihtemi oyuna girebileceğim bende böyle 2 hesaptan ban yedimAnakartını banlıyorlar ve girişte kontrol edilmiyor normal olarak. Oyuna girdikten sonra maçın ortasında atıyor çünkü Vanguard sürekli aktif herkeste. Doğal olarak HWID banlı olduğunu görüyor ve yeniden banlıyor.
Hayır. Benim arkadaş hileden ban yedi bana da sıçradı ama onun yüzünden mi belli değil, çünkü crack dosyası barındırdım bilgasyar da valorant açıkken.Hile kullanımından ban yediyseniz sınırsız.
2.Kanka yani 1.banın kalkçağı tarihtemi yoksa 2. Banın kalkçağı tarihtemi oyuna girebileceğim bende böyle 2 hesaptan ban yedim
Banın hangi tarihte açıldı?Kanka yani 1.banın kalkçağı tarihtemi yoksa 2. Banın kalkçağı tarihtemi oyuna girebileceğim bende böyle 2 hesaptan ban yedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.