metin atılgan
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar. Fujitsu Celsius R920 iş istasyonum var ve elimde 2 adet Geforce Titan X var. Ben bunlar arasında SLI yapmak istiyorum. İkisini de bağladığımda aygıt yöneticisinde görebiliyorum. SLI köprüsünü bağladığımda Nvidia Kontrol Panelde SLI menüsünü göremiyorum. Araştırmadığım yabancı yerli forum kalmadı. Bazı yerlerde ses kartını çıkarınca olur demişler bende TV kartı vardı çıkardım driver'ları sildim yeniden yükledim sonra yine köprüyü bağladım ancak yine SLI menüsünü göremedim.
Different SLI programını denedim olmadı. SLI köprüsünü değiştirdim olmadı. Acaba problem dual işlemci olduğundan mı kaynaklanıyor? Çünkü E5 işlemci kullanıyorum ve PCI slotlarının üzerinde CPU0 ve CPU1 olarak ayırmışlar. Ancak ben bu slotlarda denenebilecek her türlü ihtimali denedim ancak yine başaramadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Different SLI programını denedim olmadı. SLI köprüsünü değiştirdim olmadı. Acaba problem dual işlemci olduğundan mı kaynaklanıyor? Çünkü E5 işlemci kullanıyorum ve PCI slotlarının üzerinde CPU0 ve CPU1 olarak ayırmışlar. Ancak ben bu slotlarda denenebilecek her türlü ihtimali denedim ancak yine başaramadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: