2 yıl art arda 9. sınıfta kalan birisinin önündeki engeller nedir?

9. sınıfta 2 sene art arda sınıfta kaldım şimdi de açığa geçtim. Sınıfta kaldığım için ileride önüme gelecek engeller nedir ya da var mı?

Yani hocam bir sıkıntı olmaz da 2 kez nasıl kaldınız

Nedeni bırakıp önünüze bakmanız gerek yaşınız geçiyor yaş olarak diğerlerinden farklı olacaksınız ve bazılarına katlanmak zorunda kalacaksınız eğitim hayatınız önemli ihmal etmeyip yolunuza bakın iyi veya kötü bir şeyleri yapın derslerini geçin sonra zaten iş ya da okul derken hayat sizi birden sürükleyecek

2 senelik bir zaman kaybı, bu ciddi bir kayıptır. Geçen zamanı telafi edemeyeceğin için ders çıkarıp yoluna bakman lazım, umarım gerekli dersler çıkmıştır.

Bundan sonra derslerine, işine kuralına uygun şekilde çalışırsan, hile-hurda-adam satma vs gibi yalan dolan işlerle uğraşmazsan ciddi bir engelle karşılaşmazsın.

2022-23 1gün devamsızlıktan dolayı kaldım hocaların hatasıydı raporumu götürmüştüm ve beni özürsüz yok yazmıştı hocalarla konuştum ama bir şey yapmadılar

2023-24 dede dersten kaldım
Hocam kalabilirsiniz gülüp geçenlere aldırmayın hayatınıza odaklanın ve bakın başı boş bireyler gibi sağda solda gezmeyin yeter çünkü 2 sene kaybınız var belli aralıklarla tabii ki sosyal hayatınız olsun ama dengeli yapın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı