2 Yıl kullanılan IPS monitör iade edilir mi?

buradan ıps glow anlayamayız hocam resimde çok görünüyor ama gerçek hayatta sıfıra yakın da olabilir.
Herhangi bir oyunda karanlık kısımlarda önümü bile göremiyorum o derece bi glow var

Burda benim modelimi bulamıyorum VG27AQ
1763841933930.png

Ek olarak Ghosting testi yaptıktan sonra ekranda bir süre ufo izleri kalıyor bunu pek önemsemedim açıkçası

İlk geldiği zaman talep etmiştim pixeller için bana en az 3 tane ölü pixel veya yanan pixel olması gerektiğini söylediler ama şuanda ips glow var işin içinde
Ölü pixel sınırı veya yanan pixel olması gibi gerekçelerin geçerliliği yok. Kanunda kusura dair hiçbir sınırlama ifadesi geçmez aksine bu tür kısıtlamalar kanun dışı. İlk kez servise gidecekse ilk 6 ay dışında olduğu için tamir edilir/paneli değiştirilir. Eğer bu işlemi yapmayı reddederlerse de yazılı bir şekilde bu red cevabını belgelersin ve THH'ye vererek zorla onarımını yaptırabilirsin. Ayrıca onarımı yapılan parçanın ek 6 ay garantisi de oluyor, örneğin panel değiştiler ve cihazının son 3 ay garantisi kaldı. Değiştirilen panelin 6 ay garantisi oluyor yani 3 ay garanti sonrası 3 ay daha panelin garantisi oluyor.

Bunlarla birlikte tamir edilmesi mümkün olmadığı taktirde iade/değişim hakkın olur. Bu hakların senin onayın olmadan senin yerine kullanılamaz, yani iade edilebilir gibi rapor vermeleri durumunda yazılanın aksine iade/değişim birini seçebileceğin anlamına gelir.

Ölü pixel sınırı veya yanan pixel olması gibi gerekçelerin geçerliliği yok. Kanunda kusura dair hiçbir sınırlama ifadesi geçmez aksine bu tür kısıtlamalar kanun dışı. İlk kez servise gidecekse ilk 6 ay dışında olduğu için tamir edilir/paneli değiştirilir. Eğer bu işlemi yapmayı reddederlerse de yazılı bir şekilde bu red cevabını belgelersin ve THH'ye vererek zorla onarımını yaptırabilirsin. Ayrıca onarımı yapılan parçanın ek 6 ay garantisi de oluyor, örneğin panel değiştiler ve cihazının son 3 ay garantisi kaldı. Değiştirilen panelin 6 ay garantisi oluyor yani 3 ay garanti sonrası 3 ay daha panelin garantisi oluyor.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı