Hocam ben de yazılımı okuyorum derse de not almak için ben de bir iPad aldım yakın zamanda fakat neden iPad mini altıncı nesile 12.000 TL para veriyorsunuz ki ben iPad onuncu nesil yeni çıkan model var ya mesela ben o modeli pozitif teknoloji de 10.000 TL'ye yakın aldım onun yanında Apple Pencil da aldım toplamda 12.500 TL'ye ikisini birden almış oldum ya neden beni bir modele ve altıncı nesil bu kadar para veriyorsunuz saçma değil mi bu arada kılıf markanız çok güzel yurt dışından gönderiliyor kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum Logitech'in klavyesini almak yerine hatta kılıfı da almak yerine ikisinin parasını düşün biraz daha beklerseniz IPad'in kendi klavyesi var veya farklı markalar var kılıklı klavye hani bu şekilde alırsanız çok daha iyi bir verim alırsınız bilginiz olsun.
Arkadaşlar demişler ki bu parayı hak etmezler fakat arkadaşlar sanırım hayatları boyunca hiç yeni nesil bir iPad kullanmamışlar ki bir Apple ekosisteminin tamamını oluşturan bir insan olarak konuşuyorum yani arkadaşlar sanırım sadece bugüne kadar oyun oynamak için bir iPad sahibi olmuşlar yani Apple Pencil ile IPad'in birleşimi nde iken olaylar çok farklı yere gidiyor not almak istediğin zaman not alıyorsun çizim yapabiliyorsun onun ya yanında oyun oynayabiliyorsun vs grafikerlik ya bir sürü şey yapabiliyorsun yani kimse dinlemeni önermem iPad kesinlikle öneririm ama altıncı nesil asla önermem bu fiyata git benim sana en büyük tavsiyem onuncu nesil bir iPad alman Apple Pencil birinci nesil alman ve onun yanında da bir de klavyede bir kılıf alman.
Whatsapp iPad'de yok galiba. Benim padOS son sürüm mağazada yok. Hesap Makinesi de Apple'ın ki yok. Diğerlerin ki de gerçekten kötü.Hesap makinsi ve WhatsApp indirebilirsiniz uygulama mağazasından.
İyi bir bilgisayarım var.
Bütçeniz varsa yanına m1'li MacBook alabilirsiniz. Bir iPad rahatlığı vermez ama şarjı uzun süre gider.
O kadar yok hocam mini elime tam oturuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.