2 yılda 500 bin TL para birikir mi?

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim. Öğrenciym seneye sınava gireceğim. Hem üniversite hem iş ile idare edebilir miyim?

Başlıktan bağımsız 10 bin doları veyahut 500 bin TL'yi ne yapacaksınız yurt dışında ne düşünüyorsunuz.

TR'de ön lisans okuyup Kore'de dil okuluna gitmek istiyorum hocam. Şartlar ise şu şekilde;

@rafetsunal

Dosya Ekleri

• Ekran-Resmi-2023-12-18-07.47.27.png
    Ekran-Resmi-2023-12-18-07.47.27.png
    66,6 KB · Görüntüleme: 26
TR'de ön lisans okuyup Kore'de dil okuluna gitmek istiyorum hocam. Şartlar ise şu şekilde;

@rafetsunal

Hocam peki niye Kore biraz bahseder misiniz benim de böyle bir hedefim var ben İrlanda düşünüyordum siz niye Kore düşündünüz benim İrlanda düşünmemin en önemli sebebi 25 haftalık work and study programı olması yani hem çalışmak hem 25 hafta içerisinde dil öğrenip orada bir şekilde iş veyahut başka bir şekilde oturum izni veya çalışma izni alabilmek.

Hocam peki niye Kore biraz bahseder misiniz benim de böyle bir hedefim var ben İrlanda düşünüyordum siz niye Kore düşündünüz benim İrlanda düşünmemin en önemli sebebi 25 haftalık work and study programı olması yani hem çalışmak hem 25 hafta içerisinde dil öğrenip orada bir şekilde iş veyahut başka bir şekilde oturum izni veya çalışma izni alabilmek.

Dil okuluna gideceğim zaman kalacak yer sıkıntım yok orada Kore'li bir komşumuz var. Dil okuluna kabul alıp o süreçte oradaki üniversiteleri araştırmak istiyorum hocam.

@rafetsunal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı