2 yıllık bölüm önerisi

333542

Kilopat
Bahçe tarımı.

Kuyumculuk ve takı tasarımı.

Turizm ve otel işletmeciliği.

Gıda teknolojisi.

Özel güvenlik ve koruma.

Turist rehberliği.

Moda tasarımı.

Eczane hizmetleri.

Atçılık ve antrenörlüğü.

Yaşlı bakımı.

Engelli bakımı ve rehabilitasyon.

Radyo ve televizyon programcılığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
eczane hizmetleri okuyarak eczanede kalfa olarak çalışabilirsin ve çok kolay bir şekilde iş bulabilirsin 2 sene kadar eczanede çalışmıştım kolay iş bulunuyor masa başında reçete giriyorsun ilaç veriyorsun ağır bir iş değil benim emin olduklarım bunlar seni yanlış yönlendirmek istemem ancak bunlardan farklı 2 senelik daha üniversiteler var onlarada göz gezdir

Bilgisayar programcılığı veya lojistik aktif olarak mbt de çalışıyorum.

Lojistik olabilir ancak bilgisayar programcılığında hele ki 2 senelikte iş bulması çok zor herkes bu bölümü okuyor önü açık bir meslek değil maalesef ki 2 sene içerisinde yapay zekanın kavrayacağı şeyleri öğrenip mezun olacak adamlar

Eczane hizmetleri okuyarak eczanede kalfa olarak çalışabilirsin ve çok kolay bir şekilde iş bulabilirsin 2 sene kadar eczanede çalışmıştım kolay iş bulunuyor masa başında reçete giriyorsun ilaç veriyorsun ağır bir iş değil benim emin olduklarım bunlar seni yanlış yönlendirmek istemem ancak bunlardan farklı 2 senelik daha üniversiteler var onlara da göz gezdir.

Şöyle diyeyim 1.5m sıralamam var eczane hizmetleri iyi gibi geliyor bana da zor bir bölüm mü?

Bilgisayar programcılığı veya lojistik aktif olarak mbt de çalışıyorum.

Sıralamam yetmez.

Şöyle diyeyim 1.5m sıralamam var eczane hizmetleri iyi gibi geliyor bana da zor bir bölüm mü?
yok kankam şöyle söyleyeyim bu bölüm için üniversite okumaya aslında gerek yok eğerki sen çırak yaşta bu işe girip kavrasaydın işleri üniversite okumadan iş bulurdun ancak şimdi çıraklık yaşın geçtiği için 2 yıllık bu bölümü okursun eğerki ilgin varsa ve kolay bir şekildede iş bulursun ilaç sektöründeki firmalar eğitim araştırma hastanelerindeki eczaneler buralarda işe girersin ama bana sorarsan eğerki ailen için sıkıntı olmayacaksa ve sen yapabilirsen bi sene mezuna bırakmanı öneririm

Sıralamam yetmez.
Hocam kötü olmuş. Arkadaşın dediği gibi Eczacılık okuyabilirsin. Ilaç ve tedaviler hakkında eğitim alıyorsun. Araştır tabii iyice.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı