Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
2022 Temmuz'da aldığım Dualsense'im bugün GoW Ragnarok oynarken sağ analoğum analog drift yapmaya başladı. Geçen yıl zaten Xbox Controller alınca kullanım oranım minimale düşmüştü. Bir Alan Wake 2 vb. yeni nesil veya Sony oyunlarında boşa almış olmamak ve Dualsense özelliklerini kullanmak için kolu kullanıyordum lakin ne yalan söyleyeyim öyle Sony'nin abarttığı kadar özel özellikler olmadığı için bunlar GoW Ragnarok'u Xbox Controller ile bitiririm.
Zamanında 1200TL'ye aldığım kolun yenisine en kötü 3000 vermek biraz üzücü olacak fakat çok da problem değil. Bu arada analog drift problemi öyle çok ağır bir problem de değil ve sağ analogda yaşanıyor. Yani yine FIFA, MK'de iş görür gibi. O yüzden atılmayacak bu.
Çözüm yolları sunmanıza gerek yok. PS4 kullandığım dönem Dualshock 4'de aynı problemi yaşatmıştı. Yani çözüm yollarını zaten biliyorum fakat hiçbiri kalıcı çözüm olmadığı için uğraşmayacağım.
Zamanında 1200TL'ye aldığım kolun yenisine en kötü 3000 vermek biraz üzücü olacak fakat çok da problem değil. Bu arada analog drift problemi öyle çok ağır bir problem de değil ve sağ analogda yaşanıyor. Yani yine FIFA, MK'de iş görür gibi. O yüzden atılmayacak bu.
Çözüm yolları sunmanıza gerek yok. PS4 kullandığım dönem Dualshock 4'de aynı problemi yaşatmıştı. Yani çözüm yollarını zaten biliyorum fakat hiçbiri kalıcı çözüm olmadığı için uğraşmayacağım.