Makine, mekatronik, elektrik
maaşları artarmıMakine, mekatronik, elektrik bunun gibi bölümler tercih edilebilir.
yurt dışında iş bulma şansı olurmu
ve sizce 4 yıllık normal bir bölüm okumakmı yoksa bunlarımı
Makine, mekatronik, elektrik
maaşları artarmıMakine, mekatronik, elektrik bunun gibi bölümler tercih edilebilir.
Kötü bir bölüm okumaktansa teknikerliği tercih ederim yurt dışı şansı var iş imkanı bol vs.maaşları artarmı
yurt dışında iş bulma şansı olurmu
ve sizce 4 yıllık normal bir bölüm okumakmı yoksa bunlarımı
silah sanayi teknikerliği nasıldırKötü bir bölüm okumaktansa teknikerliği tercih ederim yurt dışı şansı var iş imkanı bol vs.
Var elektrik de, silah sanayi teknikerliği ilk defa duydum.silah sanayi teknikerliği nasıldır
elektrikte iş imkanı varmı yurt dışında
elektrik mezunu tam olarak ne yapar hocamVar elektrik de, silah sanayi teknikerliği ilk defa duydum.
Elektrik mezunu tam olarak ne yapar hocam.
Ve maaşı yükselir mi?
Otomotiv teknolojisi hakkında bilginiz var mı hocam.
Maaşları artar mı?
Yurt dışında iş bulma şansı olur mu?
Ve sizce 4 yıllık normal bir bölüm okumakmı yoksa bunlarımı.
Elektrik mezunu tam olarak ne yapar hocam.
Ve maaşı yükselir mi?
Otomotiv teknolojisi hakkında bilginiz var mı hocam.
Hocam silah sanayi teknikerli filan geçin böyle bölümler çöp bölümler iş bulma imkanınız yok böyle bölümlerde.
Sizin yerinizde olsam elektrik okurdum fabrikalarda bakımcı veya organize sanayi esnafının yanıda arızacı olarak çalışırsınız, tabii bu 2 sene boyunca sadece okula güvenmeyin aynı zamanda elektrik sektöründe bir iş bulup pratikte ögrenmen lazım yoksa yine bir işe yaramaz.
İlk başlarda belki asgari ücrete çalışırsın ama gün geçtikçe artar, tabii sizin işi ögrenme hızınızada baglı, 4, 5 yıl çalışıp işi iyice ögrendikten sonra kendinize bir dükkan açarsınız ve çok yüksek paralar kazanırsını ( bu dedegim organize sanayi için geçerli )
He yok saglık falan okuyum derseniz maaşınız ömrünüzün sonun kadar sabit kalır.
Bu arada sı780
780 bin hocamHocam silah sanayi teknikerli filan geçin böyle bölümler çöp bölümler iş bulma imkanınız yok böyle bölümlerde.
Sizin yerinizde olsam elektrik okurdum fabrikalarda bakımcı veya organize sanayi esnafının yanıda arızacı olarak çalışırsınız, tabii bu 2 sene boyunca sadece okula güvenmeyin aynı zamanda elektrik sektöründe bir iş bulup pratikte ögrenmen lazım yoksa yine bir işe yaramaz.
İlk başlarda belki asgari ücrete çalışırsın ama gün geçtikçe artar, tabii sizin işi ögrenme hızınızada baglı, 4, 5 yıl çalışıp işi iyice ögrendikten sonra kendinize bir dükkan açarsınız ve çok yüksek paralar kazanırsını ( bu dedegim organize sanayi için geçerli )
Bu arada sıralamanız nedir?
hocam sizce memur olmakmı daha mantıklı yoksa elektrik okuyup kendimizi geliştirmekmiHocam silah sanayi teknikerli filan geçin böyle bölümler çöp bölümler iş bulma imkanınız yok böyle bölümlerde.
hocam sizce memur olmakmı daha mantıklı yoksa elektrik okuyup kendimizi geliştirmekmiHocam silah sanayi teknikerli filan geçin böyle bölümler çöp bölümler iş bulma imkanınız yok böyle bölümlerde.
780 bin hocam.
Hocam sizce memur olmakmı daha mantıklı yoksa elektrik okuyup kendimizi geliştirmekmi.
Hocam sizce memur olmakmı daha mantıklı yoksa elektrik okuyup kendimizi geliştirmekmi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.