2 yıllık makine okuyup iş bulunabilir mi?

817966

Femtopat
Daha fazla  
Evet efendim başlıkta da dediğim gibi olay, daha 1. haftam bitti uni de KYK da kalıyorum içimden bir ses bosuna okuma issiz kalabilirsin don evine diye söylenip duruyor kafayi durduramiyorum, bir tarafimda oku is bulamazsan yine polis asker olmaya çalış diyor. Sizce is bulunabilir mi? Ne olur yardım edin delirmek üzereyim gencecik yaşımda 🥲.

Ben meslek lisesi CNC mezunuyum 2 yıllık makine okuyan biri ile aynı kademedeyiz iş olanağı çok ama para olarak güzel veren bir yer bulman lazım ben 1.5 yıl yaptım bıraktım operatörlüğü. Hem de 2 yıl makine okuyup 4 yıllığa geçsen senin için baya iyi olur.

Tanıdık olduktan sonra bölüm fark etmeksizin iş bulabilirsin. Bu zamanda tanıdık olmadan iş bulman çok zor. Yine de dediğin gibi polislikte deneyebilirsin. Ya da okulu bırakıp seneye PMYO çalışıp PMYO gir. 2 yıl polis okulu sonunda polis olursun.

Ben meslek lisesi CNC mezunuyum 2 yıllık makine okuyan biri ile aynı kademedeyiz iş olanağı çok ama para olarak güzel veren bir yer bulman lazım ben 1.5 yıl yaptım bıraktım operatörlüğü. Hem de 2 yıl makine okuyup 4 yıllığa geçsen senin için bayağı iyi olur.

SolidWorks AutoCAD de gelistirsem kendimi olur mu peki ve sen neden bıraktın ve şu an ne is yapıyorsun .

Tanıdık olduktan sonra bölüm fark etmeksizin iş bulabilirsin. Bu zamanda tanıdık olmadan iş bulman çok zor. Yine de dediğin gibi polislikte deneyebilirsin. Ya da okulu bırakıp seneye PMYO çalışıp PMYO gir. 2 yıl polis okulu sonunda polis olursun.

Tanıdık henüz yok bakalım belki olur, POMEM daha mantikli olmaz mi o konu için.

SolidWorks AutoCAD de gelistirsem kendimi olur mu peki ve sen neden bıraktın ve şu an ne is yapıyorsun.

Ben bilindik bir fabrikada çalışıyordum maaşı azdı o döneme göre ve çok sıkıydı o yüzden bıraktım. Şu an kamudayım. Çoğu yerin çizimcisi var ya mühendis olmaya bakacaksın ya da operatörlük yapacaksın. Çizim konusunda çok gelişirsen orası ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı