2 yıllık Mekatronik bölümü okunur mu?

Eğer içinize sinmezse sonraki dönem Simav Meslek Yüksekokulunda puanınıza yeten bir bölüme MYP ile Yatay Geçiş yapma imkânınız var diye biliyorum.
Kocaelide yaşıyorum normalde bu sene bir yerde çalışıp ders çalışmayı düşünüyorum tekrar ama yaşım 21 biraz geç olucak sanırım o yüzden gitmeyi düşünüyorum hiç olmazsa özel yurtta kalırım kyk çıkmadı diyip 😅

Kocaeli'de yaşıyorum normalde. Bu sene bir yerde çalışıp ders çalışmayı düşünüyorum tekrar ama yaşım 21, biraz geç olacak sanırım o yüzden gitmeyi düşünüyorum. Hiç olmazsa özel yurtta kalırım KYK çıkmadı deyip. 😅
Anlıyorum. Yaş bence sorun değil ama Kırık OBP ile hazırlanmak zorlayıcı bir durum olabilir. 2 yıllık Mekatronik bölümü, ve Dikey Geçiş Sınavında şimdiden başarılar.

Kocaeli'de yaşıyorum normalde bu sene bir yerde çalışıp ders çalışmayı düşünüyorum tekrar ama yaşım 21 biraz geç olacak sanırım o yüzden gitmeyi düşünüyorum hiç olmazsa özel yurtta kalırım KYK çıkmadı di.

Anlıyorum. Yaş bence sorun değil ama kırık OBP ile hazırlanmak zorlayıcı bir durum olabilir. 2 yıllık Mekatronik bölümü, ve dikey geçiş sınavında şimdiden başarılar.

Kaydımı hala yaptırmadım, yarın son gün 2 yıllık sağlık sektörüyle ilgili bölüm düşünüyorum. Daha önce özelde çalıştığım için şartları biliyorum o yüzden böyle bir düşünce var aklımda. Ama düşünüyorum atanamazsam falan diye orada da özel hastaneler fabrikadan bile kötü hem maaş hem imkan olarak.

Kaydımı hâlâ yaptırmadım. Yarın son gün, ve sağlık sektörüyle ilgili 2 yıllık bir bölüm düşünüyorum. Daha önce özelde çalıştığım için şartları biliyorum o yüzden böyle bir düşünce var aklımda ama düşünüyorum eğer atanamazsam falan diye. Orada da özel hastaneler fabrikadan bile kötü, hem maaş, hem imkân olarak.
Kayıt yaptırırsanız, ve içinize sinmezse sonraki dönem puanınıza yeten bir bölüme MYP ile Yatay Geçiş yapma imkânınız var diye biliyorum. Kayıt yaptırmadan önce puanınızın yettiği yerleri araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kayıt yaptırırsanız, ve içinize sinmezse sonraki dönem puanınıza yeten bir bölüme MYP ile yatay geçiş yapma imkânınız var diye biliyorum. Kayıt yaptırmadan önce puanınızın yettiği yerleri araştırabilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgi için, kararımı verdim sanırım, Mekatronik bölümünü örgünden okurken aynı anda AÖF'den tıbbi sekreterlik veya laborant ve veterinerlik bölümünü okumayı düşünüyorum KPSS için.

@Omer. Cinar hocam merhaba mezun oldunuzmu acaba? Nasıl gidiyor şu anda ve yazılımda gördünüzmü acaba?

Evet, okunur. Dikey geçişle 4 yıllık mühendislik bölümlerine tamamlamak da bir seçenek. Fakat tercih size kalmış.

Hocam ben elektronik, AI, modelleme ve yazılım ile uğrasıyorum bölüm otomasyon zaten ama yazılım ağırlıklı gideceğim sanırım fullstack olmak istiyorum.

Hocam ben elektronik, AI, modelleme ve yazılım ile uğrasıyorum bölüm otomasyon zaten ama yazılım ağırlıklı gideceğim sanırım fullstack olmak istiyorum.
Gayet güzel uğraştığınız alanlar umarım bu alanlarda ileri seviyelere giderseniz yoksa çok fazla bu şekilde uğraşan insan var. Buda piyasada kalitesiz işler çıkmasına olanak veriyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı