2 yıllık RX 570 için termal macun değişimi gerekli mi?

Birisi de çıkıp sormamış "Kartın marka ve modeli ne?" diye.

Benim MSI Gaming X RX 570 ekran kartım Furmak testinde en fazla 68 dereceye çıkarken Saphire Pulse modeli 73 dereceye çıkabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yada Asus Expedition 70 derecelere çıkabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Birisi de çıkıp sormamış "Kartın marka ve modeli ne?" diye.

Benim MSI Gaming X RX 570 ekran kartım Furmak testinde en fazla 68 dereceye çıkarken Saphire Pulse modeli 73 dereceye çıkabiliyor.

Yada Asus Expedition 70 derecelere çıkabiliyor.

Benimki Gigabyte.

Evet coller Master macunlar su gibi değildir, gravity özellikleri diğerlerine göre daha iyi, maker olan model piyasada alınabilecek en iyi macun.

Termal iletkenlik 11 (g / a-K)
Spesifik yer çekimi 2, 6 (g / CM3) (25 ° C)
Yoğunluk 1.5ML.
Gres temizleyici evet.

.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Lakin bu macunu sürmesi tam bir işkence gerçekten daha katı olması sebebiyle. Bende sildim tekrar zalman sürdüm. Anladığım kadarıyla üst seviye macunlarda durum bu şekilde.

@AlgoritMa Termal macun mutlaka kurumuştur, 2 yıl uzun bir süre.
MX-4 resmi sitesinde 8 yıla kadar yenileme ihtiyacı duyulmaz şeklinde söyleniyor.

Ayrıca burada bir moderatör 5-6 yıldır kullandığını bir sorun yaşamadığını belirtmiş.

Tabi bunlar arkadaşın kartındakinin kurumadığı anlamına gelmez.

@Arina124 Gigabyte'ın hangi modeli?

MX-4 resmi sitesinde 8 yıla yenileme ihtiyacı duyulmaz şeklinde söyleniyor.

Ayrıca burada bir moderatör 5-6 yıldır kullandığını bir sorun yaşamadığını belirtmiş.

Arkadaşın kartında Mx4 yok ki. Ben sadece onu önermiştim kaliteli bulduğum için.

Çok zayıf bir macun

Zayıf macun mu? ASUS Expedition kartımda orijinal macununu silip bu macunu sürdü aldığım kişi, orijinal macunda 87 derecelere kadar dayanırken bu macunu sürdükten sonra 66 dereceyi hiçbir şekilde geçmedi. Burada diğer markalara sallayarak fanboyluk yapmanın lüzumu yok. Ayrıca 5W/m-k geçirgenlik değeri var. Tam bir F/P ürünü.

MX-4 resmi sitesinde 8 yıla kadar yenileme ihtiyacı duyulmaz şeklinde söyleniyor.

Gigabyte RX 570 4 GB Rev 1.0

Çok zayıf bir macun, benim dediğim macun, alanında tektir. Anlayan bilir zaten işlemci, ekran kartı fanlarında rahatlıkla kullanabilirsin, bu arada bu işi yapacak kişinin yanında olman gerek, senin macun yerine başkasını kullanabilir, ben babama güvenmem bu işlerde.
Eski kartıma bu macun ile bakım yapmıştım, 10 dereceden fazla oynamıştı. Kartın yeni sahibi daha fazla bilgi verebilir macun hakkında. @stevesm1221

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı