zladex
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Uzun zamandır bir kasa toplamak istiyordum. Hatta elimde hazır 144Hz 1ms ViewSonic monitörümde var hazır bekliyor.
Şimdiye kısmetmiş 20-25k arası beni uzun süre götürecek RTX ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum. Yaklaşık bir iki aydır piyasaya göz gezdiriyorum ve şu anda aklımda şöyle bir sistem var:
www.gaming.gen.tr
Bu sisteme ASUS Prime B660 Plus, ekran kartını da ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming, son olarak Kingston 1 TB M.2 SSD eklediğimde 21.259 TL fiyat oluyor.
Siz ne dersiniz bu fiyata bu sistem alınır mı? Farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
Şimdiye kısmetmiş 20-25k arası beni uzun süre götürecek RTX ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum. Yaklaşık bir iki aydır piyasaya göz gezdiriyorum ve şu anda aklımda şöyle bir sistem var:

ANNA-GARDAS / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HOLMES-ITACHI oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

Siz ne dersiniz bu fiyata bu sistem alınır mı? Farklı önerileriniz varsa bekliyorum.