20.000 - 25.000 TL hazır sistem önerisi

bunun diğer sistemden artısı nedir acaba ve istediğim oyunları birkaç yıl oynatır mı sizce?

benim bulduğum sistemden daha mı iyi bu pek anlamıyorum da. Ve artıları neler, istediğim oyunları birkaç yıl oynatır mı?

Bu konuda atılmış olan tüm sistemler istediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır, sizin attığınız sistemi de şimdi gördüm. Eğer onunla karşılaştırmaktan bahsediyorsanız benim attığım sistem işlemci olarak biraz geri kalırken ekran kartı saf güç olarak önde, tabii 5060 biraz daha yeni olması sayesinde yeni teknolojilerle aradaki farkı neredeyse kapatıyor. Onun dışında aşağı yukarı aynı sistemler zaten.

Bunun diğer sistemden artısı nedir acaba ve istediğim oyunları birkaç yıl oynatır mı sizce?

Benim bulduğum sistemden daha mı iyi bu pek anlamıyorum da. Ve artıları neler, istediğim oyunları birkaç yıl oynatır mı?

Arkadaşın attığı 7500F işlemcili sistem yeni bir sokete sahip bu yüzden ileriye dönük olur ancak 7600 ekran kartı 4060/4060ti/5060'tan geri kalıyor. Tabii sizi istediniz oyunları oynatır hatta Valorant işlemci odaklı olduğundan epey yüksek FPS değerleri de alırsınız. Aynı şekilde diğer oyunlarda da yüksek FPS alırsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı