MSI GE76 Raider 10UG-221XTR i7-10870H 32GB 2TB SSD 8GB RTX3070 17.3 Dos Oyuncu Laptop fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Oyun oynarken WASD tuşunda sıkıntı yok ancak diğer tuşlarda ısı hissediliyor. Eğer laptop standı kullanacaksanız harici klavye almanızı öneririm. Ama eğer hep taşayacağım ben bu laptopu diyorsanız yeterli bir klavye çok seste çıkarmıyor.
Her ikisi de. Oyun olarak ise her türlü oyunu oynuyorum diyebilirim, AAA kalitesinde bilgisayarı zorlayabilecek hikaye oyunları, Valheim tarzı arkadaşlarla girilecek oyunlarda dedicated serverı üstüme aldığım zaman beni üzmeyecek bir bilgisayar arıyorum.
Her ikisi de. Oyun olarak ise her türlü oyunu oynuyorum diyebilirim, AAA kalitesinde bilgisayarı zorlayabilecek hikaye oyunları, Valheim tarzı arkadaşlarla girilecek oyunlarda dedicated serverı üstüme aldığım zaman beni üzmeyecek bir bilgisayar arıyorum.
Bekleme şansınız varsa yeni Legion modelleri sizin için biçilmiş kaftan gibi duruyor. ASUS modellerinde MUX Switch yok, bu sizin için problem olmayacaksa tercih edilebilir.