20.000-30.000 TL GoW Ragnarok oynatacak sistem önerisi

gorkemscofield

Femtopat
Şimdi ben çok bir şey bilmiyorum, iyi öğreneceğim bir şekilde anlatın. İtopya'dan hazır bir sistem alacağım.(İtopya olmak zorunda değil.) 20-30 bin arası güzel böyle God of War: Ragnarok falan böyle akıcı oynatacak bir hazır sistem önerirseniz çok tatlı olur tadından yenmez.

Şimdi ben çok bir şey bilmiyorum, iyi öğreneceğim bir şekilde anlatın. İtopya'dan hazır bir sistem alacağım.(İtopya olmak zorunda değil.) 20-30 bin arası güzel böyle God of War: Ragnarok falan böyle akıcı oynatacak bir hazır sistem önerirseniz çok tatlı olur tadından yenmez.
Monitör klavye mouse falan dahil mi bu bütçe?

DDR5 ve güçlü bir ekran kartı var piyasadaki oyunların %95'ini ultrada akıcı açabilir.
%99 diyelim biz ona. Kaldırmayacağı oyunlar da oyun yapmayı bilmeyen insanların denemelik yaptığı optimizasyondan yoksun oyunlar.

Çünkü bu kart 4070 hatta 4070 Super gücünde.

%99 diyelim biz ona. Kaldırmayacağı oyunlar da oyun yapmayı bilmeyen insanların denemelik yaptığı optimizasyondan yoksun oyunlar.

Çünkü bu kart 4070 hatta 4070 Super gücünde.

Evet hocam kart gerçekten çok güçlü, ayrıca istediğim kartlardan birisidir.
Şimdi biri çıkar gelir dünyanın en kötü optimizasyonlu oyununu buraya yazar tilt eder hiç uğraşmamak için yazdım o 95'i, yoksa açamayacağı bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı