20.000-30.000 TL sistem önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Rekabetçi oyunlar için bir sistem alacağız. Bütçe belirttiğim gibi, genellikle rekabetçi oyunlar oynanacak. İllaki 30.000 TL olmak zorunda değil bu aralıkta fiyatını hak eden bir sistem olsun yeter.

AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz, RTX3070 TI 8GB, 16GB DDR4, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik merhaba iyi sosyaller arkadaşım bu sistemi kullanıyor ve çok memnun gerçi gene zam gelmiş ama bir bakmanızı tavsiye ederim hayırlı günler.🌹
Bunu almak yerine PCH-ATTACK/Intel Core i5 12500/MSI GeForce RTX 3070 GAMING Z TRIO 8GB /16GB DDR4/512GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunu alıp üstüne İ7 12700F alırım rezalet fiyatta.

Doğrudur hocam dediğim gibi gene zam yapmışlar malum ülkenin hali hiç iyi değil siz daha bilgili arkadaşları bekleyin onlar daha iyi öneriler sunabilirler iyi günler diliyorum iyi Sosyaller. 🌹

Bir de hocam attığınız ürünün ekran kartı stoku tükenmiş en ucuz ekran kartında 27bin TL oluyor.

Doğrudur hocam dediğim gibi gene zam yapmışlar malum ülkenin hali hiç iyi değil siz daha bilgili arkadaşları bekleyin onlar daha iyi öneriler sunabilirler iyi günler diliyorum iyi sosyaller. 🌹

Bir de hocam attığınız ürünün ekran kartı stoku tükenmiş en ucuz ekran kartında 27bin TL oluyor.

Ben atmadan önce 0 TL'ye PNY 3070 ekleniyordu attıktan sonra kalkmış :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı