Mortee
Decapat
Daha fazla
Merhaba. Şu sıralar kendime PC bakmaktayım. Başlıkta da gördüğünüz gibi fiyat bandım bu şekilde. Eğer bu konu hakkında bilgiliyseniz ve yardım etmek isterseniz yazabilirsiniz.
( ekstradan bir de darboğaz yüzdelerini vs de paylaşırsanız memnun olurum.)
Benim bulduğum bazı PC'ler:
www.itopya.com
www.gaming.gen.tr
Not: Bu benim paylaştığım PC'ler hakkında ki darboğaz bilgilerini de paylaşırsanız sevinirim. Çünkü sitelerin ne kadar doğru söylediğinden emin olamıyorum. Teşekkürler.
Benim bulduğum bazı PC'ler:

IT-OPEN V29 / AMD Ryzen 7 5700X / MSI GeForce RTX 5050 8G SHADOW 2X OC / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-OPEN V29 / AMD Ryzen 7 5700X / MSI GeForce RTX 5050 8G SHADOW 2X OC / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da

BLADE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.

Not: Bu benim paylaştığım PC'ler hakkında ki darboğaz bilgilerini de paylaşırsanız sevinirim. Çünkü sitelerin ne kadar doğru söylediğinden emin olamıyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: