20.000 mAh Kaliteli powerbank önerisi

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle tahminimce 20.000 mAh yeterli olur diye düşünüyorum. Ayrıyeten Powerbank'ı şarj edip kenara koyarsak, şarj'ın da gün geçtikçe azalma oluyor mu yoksa şarj ettiğimiz gibi duruyor mu? iPhone 13/14 kullanıyoruz. Samsung'da var ona uygun girişler olursa güzel olur.

Hocam, anker ve mcdodolara bakın en iyileri ve sorunsuzları onlar.

Hocam, anker ve mcdodolara bakın en iyileri ve sorunsuzları onlar.
İstediğim model bulamıyorum. Havit buldum 140W diyor ancak onda da Lightning var mı bilemedim.

@KafadanKontak Merhaba. Az önce bir powerbank konusunda gördüm sizi. Mümkünse bana da öneri yapabilir misiniz?

Son düzenleme:
HOcam öncelikle powerbank girişleri standarttır. Type-c ve usb girişleri olur. Lighting telefonunuzu ilgilendiren bir durum. Sonuçta o kablonun bir ucu lighting ise diğer ucu USB veya Type-c'dir. Yani şarj aletinize nasıl telefonunuzu her türlü bağlayabiliyorsanız Powerbank'a da bağlayabilirsiniz. Xiaomi/Redmi ürünlerinden genelde çok memnunum. Snelerce şişmeden ve az performans kaybıyla kullandığım ürünler var. MCDODO ürünleri de güzeldir. Ama tabi bazen modelden modele sorunlular çıkabiliyor. Çok güvendiğim bir marka olan Hypergear'ın powerbank'i kısa süre sonra şişmeye başlamıştı.

BU güzel bir ürün. Ama sadece USB'den telefonunuzu şarj ediyor. Type-c ve Micro-usb girişleri sadece Powerbank'ı şarj etmek için.

Ama ben bu modeli öneririm. Type-C portu da telefonu hızlı şarj edebiliyor. Dijital ekran olması bir ayrıcalık.

Her pilin bir şarj döngüsü vardır. Yani 100'den sıfıra kaç kere deşarj ve şarj olmuşsa o kadar eskir. Mah değeri zamanla düşer yani kaçınılmaz bir şekilde ama bu öyle çabucak olan bir şey değil. Sonuçta powerbank normal şarj aleti niyetine değil, ihtiyaç olduğunda kullanmak içindir. Şarjı durduğu yerde kolay kolay gitmez. Çok hızlı gidiyorsa eğer durduk yere, o zaman bir sorun var demektir üründe.

@KafadanKontak Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Almışken kaliteli bir şey alayım diyorum nasıl olsa bir kere alacağım. Powerbank'lerde Anker markasını öneriyorlar bu attıklarınız mı daha iyi olur Anker'den bir model mi daha iyi olur?

Bir de havit'in böyle bir powerbank'i var, ilgimi çekti ancak nasıl olur bilmiyorum.

@KafadanKontak Anker'den bir model önerebilir misiniz o halde? Dijital Ekranı da olursa iyi olur.
Genel olarak iyi bir marka ama powerbak kategorisinde pek bildiğim bir ürün yok. Hızlı şarj özelliğinin yanında MAH değeri ve ekran olan bir modeline bakın dilerseniz. İnceleme videoları da kesin vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı