20.000 TL 2K 200Hz monitör önerisi

Bütçe
20.000TL
Her ürünün kötü yorumu var. OLED apayrı bir deneyim Yolundan şaşma.
Yolun yol değil yeğen mi diyorsun 😁
Valla doğru her ürünün kötü bir yorumu var ama şimdi ürün 25k olunca ben uçan kaçan çay getiren yemek yapan bişey bekliyorum, bir sürü kötü yorum görünce acaba dedim ki şu OLED işini erteyelip BENQ'mu alsam? Gerçi sen cevabını verdin teşekkür ederim.

Usta şimdi sen gitsen IPS alsan her siyah gördüğünde küfredeceksin. VA alsan iyi bir VA her zaman IPS'ten iyidir ama yine de kontrast bir tık kötü olacak. TN alsan zaten renkler ve siyahlar evlere uzak. OLED hepsinin birleşimi. En azından en iyi deneyim yaşadığın üründe ufak sorunlar olsun ki değsin.

Bu fast ips ler hakkında bilginiz var mı?
Şuan dışarıdayım bakamıyorum detaylı.

Usta şimdi sen gitsen IPS alsan her siyah gördüğünde küfredeceksin. VA alsan iyi bir VA her zaman IPS'ten iyidir ama yine de kontrast bir tık kötü olacak. TN alsan zaten renkler ve siyahlar evlere uzak. OLED hepsinin birleşimi. En azından en iyi deneyim yaşadığın üründe ufak sorunlar olsun ki değsin.

Vallahi doğru, VA hayatta almam tövbe ettim.
IPS çok deneyimim yok, TN panelin hızlı ve gecikmesiz olduğunu biliyorum ama renkler cırt.

Bu arada BenQ'nun almak istediğim modelinde renklerin güzel olduğunu, IPS kadar olmada da IPS'e yakın olduğunu söylüyorlar.

Bu fast ips ler hakkında bilginiz var mı?
Şuan dışarıdayım bakamıyorum detaylı.

Vallahi doğru, VA hayatta almam tövbe ettim.
IPS çok deneyimim yok, TN panelin hızlı ve gecikmesiz olduğunu biliyorum ama renkler cırt.

Bu arada BenQ'nun almak istediğim modelinde renklerin güzel olduğunu, IPS kadar olmada da IPS'e yakın olduğunu söylüyorlar.
Hiç girilmez. Bu bütçede OLED'den devam edin. Ayrıca attığınız ürün hiç alınmaz. O bilgisayara 1080p saygısızlıktır.

Bu güzellikten başka o fiyatta IPS alınmaz.

Hiç girilmez. Bu bütçede OLED'den devam edin. Ayrıca attığınız ürün hiç alınmaz. O bilgisayara 1080p saygısızlıktır.

Bu güzellikten başka o fiyatta IPS alınmaz.

Samsung şu an kenarda, akşama kadar gerçekten beni etkileyecek bir alternatif çıkmazsa Samsung'u hiç düşünmeden alacağım.

OLED neymiş böyle ya, resmen tüm piyasa da ki monitörleri eledim gitti 😁
Bir de alışırsan bırakamazsın diyorlar.

Ya o Samsung'u alın yada attığım Alienware'ı alın. Bu fiyattaki en iyi ürünler.
Tamamdır teşekkür ederim, araştırayım şu Alienware'ı.

Abi hepinize teşekkür ediyorum.
Samsung hayırlı olsun, kargodan gelince ilk işim hemen ilk defa OLED deneyen biri olarak inceleme yapmak olacak.

Son düzenleme:
Hadi bakalım. Umarım hayırlı olur senin için.
İnşallah, bakalım nasıl birşey çıkacak.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba monitör elime ulaştı, şuan series s de 120fps 2k da kullanıyorum, ufo test sitesinde ghosting var, normal mi?

Gerçi site de 60hz falan yazıyor.
IMG_20241118_212220.jpg

Son düzenleme:
İnşallah, bakalım nasıl birşey çıkacak.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba monitör elime ulaştı, şuan series s de 120fps 2k da kullanıyorum, ufo test sitesinde ghosting var, normal mi?

Gerçi site de 60hz falan yazıyor.Eki Görüntüle 2355085
Ghosting olmaz diye düşünüyorum. UFO hareket ederken arkasına kitlenin ve izi çıkıyor mu bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı