20.000 TL altı oyun için laptop önerisi

Bütçe
20.000 ve alti
Bu forumda Monster kullananlar ve çevremde ki Monster kullanıcıları hepsi sorun yaşadı ben de vazgeçmiştim Monster alınmamalı bence.
 
Abra serisini kullandım çevremde de kullanan var sana donanımdan bağımsız birkaç şey söylemek istiyorum "Clevo alınmaz yhaaa" gibi içi boş bir yazı yazmayacağım öncelikle cihazın ısınacak yani emsallerine göre çok daha sıcak bir cihazın olacak bu da uzun vaade de fanlarda sorun teşkil edebiliyor ben termal yenilemeyi unuttum ve tahminimce ısıdan dolayı fanlarda bir aşınma var takılır gibi sesler çıkarıyor. Klavye kalitesine bakacak olursak klavyelerin hissiyatı çok tatmin edici değil aldığım dönemde fiyatına daha iyi bir cihaz yoktu pişman değilim fakat şu an sizin bütçenizde Monster tercih etmezdim ha diyorsanız ben Tongfang kasa Tulpar serisi alacağım alın hocam çatır çatır oynatır kullanırsınız fakat Abra serisinin dönemi bence 2 yıl önce bitti şunu da ekleyeyim teknik servis ve müşteri hizmetleri çok ilgili.
 
Monster'dan cihaz almanı kesinlikle önermem, tavsiyem o fiyat bandında HP Victus serisi ve Lenovo serilerinden olabilir, bütçe arttırabilirsen yeni seri ASUS TUF kesinlikle öneririm.
Hocam victuslar genelde 8 ram oluyor.Malesef butce arttiramiyorum.Link olarak oneri atabilirseniz sevinirim hocam.
20.000 TL verebilir misin illaha altı mı olacak?
Verebilirim hocam
 

Yeni konular

Geri
Yukarı