İlk sorunuzun cevabı: Hayır vermez, bütün özellikler aynı bile olsu laptoplarda %10-%15'lik bir kayıp oluyor, tam aralık bu olmayabilir emin değilim.Bir bilgisayar almayı düsünuyorum Max 20 k oyunda oynuyorum 20 k laptop 20 k masaüstü ile aynı performansı verir mi? Laptop alırsam da ASUS TUF Gaming F17 dusunuyorum. İyi midir?
Nasıl anlamadınız bende onu anlamadım.Yazı o kadar berbat ki hiçbir şey anlamadım.
İlk sorunuzun cevabı: Hayır vermez, bütün özellikler aynı bile olsu laptoplarda %10-%15'lik bir kayboluyor, tam aralık bu olmayabilir emin değilim.
Bilgisayarı taşıma ve alan derdiniz yoksa masaüstü alın.
Nasıl anlamadınız bende onu anlamadım.
İlk sorunuzun cevabı: Hayır vermez, bütün özellikler aynı bile olsu laptoplarda %10-%15'lik bir kayıp oluyor, tam aralık bu olmayabilir emin değilim.
Bilgisayarı taşıma ve alan derdiniz yoksa masaüstü alın.
Nasıl anlamadınız bende onu anlamadım.
Tamam onları bende gördümde o kadar zor gelmedi bana, neyse boşuna tartışma oluşturmaya gerek yok.Yanlış harfler, eksik noktalama işaretleri, anlatım bozukları... Daha anlatayım mı?
Yanlış harfler, eksik noktalama işaretleri, anlatım bozukları... Daha anlatayım mı?
Bir bilgisayar almayı düsünuyorum Max 20 k oyunda oynuyorum 20 k laptop 20 k masaüstü ile aynı performansı verir mi? Laptop alırsam da ASUS TUF Gaming F17 dusunuyorum. İyi midir?
Performans konusu biraz göreceli bir konu. Ne konuda performans bekliyorsunuz ilk bunu açıklayın. Oyun konusunda bir performans bekliyorsanız, laptoplar genel olarak ısınma konusundan muzdarip durumda. Tabii bu da kullanıma göre sorun teşkil eder. Gün boyu oyun oynayan biri için laptop kullanışsızdır. Grafik tasarımı, iş için kullanımda ise laptop tabii ki ilk tercih olmalı. Yani bunu siz aciklamalisiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.