20.000 TL civarı notebook önerileri

Bütçe
18-000 TL - 23.000 TL

benMemte

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorum bu konu ile ilgili çok fazla konu var ama kimisi çok eski kimisi de sadece oyun veya günlük kullanım üzerine olduğu için baştan sorma gereği duydum. Halihazırda PS5'im olduğunu varsayarsak çoğunlukla ders, günlük kullanım ve seyahatlerimde kullanacağım fakat arada da küçük oyunlar oynayabileceğim (en ağırı League of Legends gibi) dahili ekran kartlı bir notebook-laptop bakıyorum. Ekstra olarak isteğim VA veya TN panel olmaması çünkü eski monitörüm o şekildeydi ve aşırı gözümü ağrıtıyordu. Birkaç model araştırıp beğendim eğer bunlar arasından araştırdığınız veya kullandığınız varsa yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler herkese iyi günler.

Xiaomi Redmibook 15E

Lenovo Thinkbook 16 G6

Lenovo ideaPad Slim 3

Attığınız Lenovo IdeaPad Slim 3 tam aradığınız özellikleri içeriyor. Hem hafif oyunları oynatır hem de seyahattayken ince tasarımıyla sorun çıkartmaz.

8 GB lehimli RAM içermesi dışında çok iyi bir model. OLED panelli ve batarya performansı çok çok iyi.

8 GB lehimli RAM içermesi dışında çok iyi bir model. OLED panelli ve batarya performansı çok çok iyi.
8 GB Ram artık çok yetersiz değil mi 16 GB bile bazen yetersiz kalıyor çünkü, kötüleme anlamında söylemiyorum yanlış anlamayın, 8 GB Ram sorun çıkarır mı onun düşüncesindeyim.

Attığınız Lenovo IdeaPad Slim 3 tam aradığınız özellikleri içeriyor. Hem hafif oyunları oynatır hem de seyahattayken ince tasarımıyla sorun çıkartmaz.
Tamamdır çok teşekkür ederim, çoğunlukla Redmibook 15E ve ideapad Slim 3 arasında kalmıştım Iris Xe Graphics daha iyi performans verir mi UHD Graphics'e göre o yüzden Redmibook'a bir tık daha yakındı aslında aklım.

İstediğin zaman 8GB daha ilave yapabilirsin ve garanti bozulmuyor.
O zaman iyiymiş, ben biraz notebook işlemcilerine uzak kalmışım bilginiz varsa bir soru sormak isterim. Sanırım bu fiyat bandında çoğunlukla;

Intel i5-1335U
Intel i5-12450H
Intel i7-11390H
Intel i7-1255U
Ryzen 7 7730U

modelleri kullanılıyor bunlardan benim isteklerime göre hangi işlemci daha mantıklı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı