asus iyi marka ama lenovo ve acer in özellikleri daha iyi.. casper ve monster hakkında çok fazla olumsuz yorum olunca onları eledim baştan hp victusta da kronik sorunlar varmış..marka olarak lenovo acer la asus arasında kalıyor sanırım
Hocam kullanıyorum cihazı niye okuyayım şikayetleri? Fandan gelen ıslık sesi yok, hoparlörden de bir sıkıntı görmedim. Tek sıkıntısı ekran sallanması ki o da masada fark edilmiyor.
Tek sallanan ekran sıkıntısı var ancak Victus 16 modelinde masada kullanılırken fark edilmiyor sallantısı. Neden herkes Victus öneriyor konusunda da en önemli faktör fiyat. 21K'ya düzgün anakartlı, düzenli driverları alan ve ekran sallantısı-yukarıda da dediğim gibi masada fark edilmiyor- dışında da başka sorunu olmayan kaliteli bir cihaz.
Abra A5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı,4GB RTX 3050 Ti ekran kartı ve 12.Nesil Intel Core i5-12500H işlemcisiyle en zorlu oyunlarda üstün performans sağlıyor!
Micron MTA8ATF1G64HZ-3G2J1 3200MHz DDR4 PC4-25600 SODIMM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.