20.000 TL civarı oyun için notebook tavsiyesi

asus iyi marka ama lenovo ve acer in özellikleri daha iyi.. casper ve monster hakkında çok fazla olumsuz yorum olunca onları eledim baştan hp victusta da kronik sorunlar varmış..marka olarak lenovo acer la asus arasında kalıyor sanırım


2000 yada 3000 esnetebilirim en fazla
HP Victus kullanıyorum, herhangi bir kronik sorunu yok hocam. Kim dediyse yalan demiş.
 
hp victus alınır mı diye aratırsanız şikayetleri okuyabilirsiniz hocan fandn dan gelen ıslık sesi hoparlörden cızırtı vs..
 
hp victus alınır mı diye aratırsanız şikayetleri okuyabilirsiniz hocan fandn dan gelen ıslık sesi hoparlörden cızırtı vs..
Hocam kullanıyorum cihazı niye okuyayım şikayetleri? Fandan gelen ıslık sesi yok, hoparlörden de bir sıkıntı görmedim. Tek sıkıntısı ekran sallanması ki o da masada fark edilmiyor.

Sallanan ekran vs. Bende onu anlamıyorum zaten? Neden herkes HP Victus öneriyor?
Tek sallanan ekran sıkıntısı var ancak Victus 16 modelinde masada kullanılırken fark edilmiyor sallantısı. Neden herkes Victus öneriyor konusunda da en önemli faktör fiyat. 21K'ya düzgün anakartlı, düzenli driverları alan ve ekran sallantısı-yukarıda da dediğim gibi masada fark edilmiyor- dışında da başka sorunu olmayan kaliteli bir cihaz.
 
konu baydı hocam zorla mı alim:))..sizde bi sorun yoksa güle güle kullanın
Almayacaksan alma hocam, boşu boşuna markayı kötüleyip alacakların aklını karıştırmanın hiç lüzmü yok. Size gelince de RTX 3050-3050Ti 4GB VRAM olduğu için almanızı tavsiye etmem. Üzerine biraz para koyup Acer Nitro 5 AN515-57 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD 144Hz, Intel i7-11800H, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, Free DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar minimum bunu almanızı öneririm.
 
Markayı neden kötüleyeyim? Şikayetleri oku diyorum, gerek yok diyorsun. Sen sorun yaşamadın diye kimse sorun yaşamayacak mı zannediyorsun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 V19.2 8GB Modeli alırsın hocam.
+8GB RAM Kendin Eklersin

Hayırlı Olsun.
 

Geri
Yukarı