20.000 TL civarı telefon önerisi

MCi

Decapat
Daha fazla  
Herkese hayırlı günler diliyorum. Yılbaşı gelmeden telefon almak istiyorum bütçe maksimum 20 Bin TL. Aldığımda minimum 3-4 yıl arkama bakmak istemiyorum. Çok olmasa da oyun oynayan biriyim fotoğraf çok çekerim sağı solu dengeli bir telefon istiyorum. Araştırdığımda Honor 200, POCO X6 Pro arasında gidip geliyorum Honor 200'ün tasarımı çok kötü geliyor gözüme keşke daha güzel yapsalardı. Var mı POCO X6 Pro kullanan? İşlemcisine diyecek bir şey yok fakat kamerası nasıldır?

Ve tabii ki bu fiyat bandında telefon önerileriniz var mıdır? Fiyatı düşerse POCO F6 almak isterim hiç düşünmeden.

Herkese hayırlı günler diliyorum. Yılbaşı gelmeden telefon almak istiyorum bütçe maksimum 20 Bin TL. Aldığımda minimum 3-4 yıl arkama bakmak istemiyorum. Çok olmasa da oyun oynayan biriyim fotoğraf çok çekerim sağı solu dengeli bir telefon istiyorum. Araştırdığımda Honor 200, POCO X6 Pro arasında gidip geliyorum Honor 200'ün tasarımı çok kötü geliyor gözüme keşke daha güzel yapsalardı. Var mı POCO X6 Pro kullanan? İşlemcisine diyecek bir şey yok fakat kamerası nasıldır?

Ve tabii ki bu fiyat bandında telefon önerileriniz var mıdır? Fiyatı düşerse POCO F6 almak isterim hiç düşünmeden.
Hocam ben olsam üstüne biraz daha ekler ve iphone 11 alırdım.

Fotoğraf çok çekiyorsanız honor 200 alın. Poco x6 pro performans kısmında daha iyidir ama kamerası çok iyi değil.
Honor'un tasarım kısmı tamamen sizin zevkinize bağlı bana kötü gelmiyor. Çok rahatsız edecekse vazgeçebilirsiniz.

Fotoğraf çok çekiyorsanız honor 200 alın. Poco x6 pro performans kısmında daha iyidir ama kamerası çok iyi değil.
Honor'un tasarım kısmı tamamen sizin zevkinize bağlı bana kötü gelmiyor. Çok rahatsız edecekse vazgeçebilirsiniz.
hocam profesyonel fotoğrafçı değilim günde 50 tane fotoğraf çekmiyorum tabii ki ama dışarı çıktığımda sağa sola gittiğimde güzel fotoğraflar çekmek isterim telefonda maksimum oynayacağım oyun Mobile Legends vs.

Hocam Android ile iOS bir mi? Satarken Android tarafında zarar edebilirsiniz. iPhone bu konuda daha avantajlı olabilir bence.

iPhone 11 için geçerli değil o yazdığınız şey. S24 FE çok daha dengeli bir cihaz bütçen çıkıyorsa alabilirsin hem kamera hem işlem gücü hem ekran kalitesi olarak iyi bir noktada 7 sene güncelleme alacak POCO'da kağıt üstünde her şey çok iyi gozuksede öyle degil.

Hocam Android ile iOS bir mi? Satarken Android tarafında zarar edebilirsiniz. iPhone bu konuda daha avantajlı olabilir bence.

11 kullanmaya da al sata da değmez.

Hocam profesyonel fotoğrafçı değilim günde 50 tane fotoğraf çekmiyorum tabii ki ama dışarı çıktığımda sağa sola gittiğimde güzel fotoğraflar çekmek isterim telefonda maksimum oynayacağım oyun Mobile Legends vs.

S23 FE diyorum o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı