20.000 TL Değerinde Gaming PC Toplama

Msı Rtx 2080tı Gamıng X Trıo 11g Gddr6 352bit - n11.com 2 adet kalmış, siparişi erkenden verirsen alırsın ürünü. Ekran kartını sonradan takabilirsin zaten.
Üzgünüm şuan bu kadar para banka hesaplarımda yok nakit deseniz zaten yok :D
Anakart icin asus şart mi? 2850 TL'ye mal ettiğin anakart + sivi soğutmayı 1700 TL ye alacağın MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI ve yaninda kampanya ile hediye gönderilen 240mm sivi sogutmayi alarak 1150 TL cebinde kalir. Birde 3800x yerine 3700x tercih edersen elde kalan bütçeye 2080 ti alabilirsin. Zaten super serisi yeni ciktigi icin suan cok pahali.
şuan zaten MSI Marka anakart kullanıyorum. Gerçeği söylemek gerekirse tiksindim insan hiç güncelleme vermez mı ya ? sadece üst modellere veriyor ve bu durum üzücü
Ayrıca Bahsettiğin ürün ile Asus ürünün fiyatları bir birine yakın sadece hediye yüzünden MSI almam

Amacım sadece bütçeyi daha aşağıya çekmek daha ucuz kasa da alabilirsiniz benden demesi KDV indirimi yapan sitelerden alın indirim zamanı çok iyi fiyatlara alırsınız.
Anlıyorum iyi düşünceniz için teşekkürler. APU ve RX 470 İle AC:O da yaşadığım sorunları tekrar yaşamamak için bu denli bütçeli bir sistem kurmak istiyorum.
3700X de bu kart gözle görülmeyecek bile olsa bir darboğaz yaşama durumu olur ve ben bunu istemiyorum. Stoklar tazelenirse 3900X takma planım var

Aynı SSD'yi kullandım yaptığınız sistemdeki. Ekran kartı 2080 Ti. 3700x 16 çekirdeğe sahip bir işlemci, darboğaz olması imkansız 2K çözünürlükte.

Dosya Ekleri

• 17.PNG
    17.PNG
    61,8 KB · Görüntüleme: 95
Aynı SSD'yi kullandım yaptığınız sistemdeki. Ekran kartı 2080 Ti. 3700x 16 çekirdeğe sahip bir işlemci, darboğaz olması imkansız 2K çözünürlükte.
Arkadaş 1080P ekranda kullanacak. Seçtiği monitör öyle.
1080P meraklısı değilim G-SYNC destek verdiği için Şimdilik tercih sebebim. 4K kullanmak için istiyorum fakat G-SYNC barındırıp 4K olan monitör 15,000 TL değerinde. Açıkcası biraz mükemmeli istiyorum SIvı Soğutmadan kasadan kısarak RTX 2080 Tİ almak mümkün fakat darboğaz olmasa bile ısı sorunu kafamı kurcalıyor

1080P meraklısı değilim G-SYNC destek verdiği için Şimdilik tercih sebebim. 4K kullanmak için istiyorum fakat G-SYNC barındırıp 4K olan monitör 15,000 TL değerinde. Açıkcası biraz mükemmeli istiyorum SIvı Soğutmadan kasadan kısarak RTX 2080 Tİ almak mümkün fakat darboğaz olmasa bile ısı sorunu kafamı kurcalıyor
Nvidia artık Freesync'de destekliyor çok yüksek FPS alacağınız için bana göre yırtılmaları göremezsiniz. Ama gene de size kalmış.
3700X gibi serilerde biraz daha iyi soğutma kullanıyorlar dediğim gibi idare edersiniz baktınız içinize sinmedi ileride alırsınız. Ama ekran kartını habire değiştirmek kolay değildir.

@kula000 3700x ısınma sorunu yaratmıyor. 2K çözünürlükte G-Sync ve 144 Hz monitörlere örnekler:

@kula000 3700x ısınma sorunu yaratmıyor. 2K çözünürlükte G-Sync ve 144 Hz monitörlere örnekler:

Attığın ilk model Dell markasında oldukça şikayet var eski konular mevcut sosyalde color banding falan aklıma gelen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı