20.000 TL Değerinde Gaming PC Toplama

Isı konusu kafa kurcalıyorsa sıvı soğutmalı kart alın. Bu bütçe gayet müsait. F/P açısından çok kötü bir sistem olmuş topladığınız.

7600 TL

Isı konusu kafa kurcalıyorsa sıvı soğutmalı kart alın. Bu bütçe gayet müsait. F/P açısından çok kötü bir sistem olmuş topladığınız.

7600 TL
Isınmadan kastı işlemci tarafında.

işlemci ısısı kafamı kurcalıyor sadece ekran kartları zaten çok yüksek ısılara dayanabiliyor.
Gerçekten F/P sistem mi sandınız ? şaka gibi.
Şunu diyen bir kullanıcı "bana G-SYNC fark etmez 4K oynamak isityorum" diyen birinin ihtiyacını rahatlıkla karşılar o yüzden üst seğment bir sistem bu.

işlemci ısısı kafamı kurcalıyor sadece ekran kartları zaten çok yüksek ısılara dayanabiliyor.
Gerçekten F/P sistem mi sandınız ? şaka gibi.
Şunu diyen bir kullanıcı "bana G-SYNC fark etmez 4K oynamak isityorum" diyen birinin ihtiyacını rahatlıkla karşılar o yüzden üst seğment bir sistem bu.

Evet F/P sandım.
F/P açısından kötü bir sistem dediğimde anladığınız bu mu gerçekten? Nedense bu forumda normal bir insana 2 cümle ile anlatabileceğim şeyleri 4-5 satır yazı ile anlatmak gerekiyor.
F/P açısından kötü demek ödediğin paraya göre aldığın performans düşük, aynı paraya daha iyisi alınabilir demek.
Ayrıca F/P sistemi demek düşük sistem demek değildir, o paraya alınabilecek en iyi sistem demektir.
Intel alırsanız ısı sorunu olmaz. 9700K yeterli.

RTX 2080Ti ile RTX 2080 ile aralarında öyle uçurumlar kadar farklar yok RTX 2080 yeterli benim için.
SATA SSD ve HDD ve mevcut zaten elimde 120 GB'dan 500 GB'e geçicem madem neden M.2 olmasın ki ?
Önerdiğiniz kasa hoş bir şey fakat benim tarzım değil bana çok kaba duruyor geldi sadece.
Sıvı soğutma tercihim AMD artık ısınmıyor dese'de uzun vade de yetersiz kalıyor.
Monitör ileriye dönük bir yatırım :)
Evet uçurum yok ama 20.000 TL bütçeye 2080 koymak yanlış olur. KDV indirimlerinde 7-8’e çok rahat bulunuyor 2080Ti. Ki zaten bütçeniz çok iyi ama verimli kullanılmamış sisteminizde. Yani 2080Ti koyunca parçalardan kısmış olmazsınız.

Bu sistem işinizi fazlası ile görür
Screenshot_20190809-094541.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı