20.000 TL ekran kartı hariç ekipmanlı sistem önerisi

Ekran kartı satın almıyorum. Evde kullanmadığım bir tane RX580, bir tane 1600 Super var. Genelde çok gerekmedikçe eski parçalarımı satmıyorum. Kasayı toplayıp ileride durumlarım müsait olunca bir kart alırım kasaya yakışacak.

Arkadaşın attığı anakartı beğendim bu arada, benim de kafamda böyle işlemci, anakart, RAM iyi bir sistem vardı. Hem mevcutta iyi hem de yükseltilebilir, muhtemelen o anakarta alırsam bir süre bu sistem için anakart derdi olmaz.

Sadece ben farklı bir kaynaktan mATX versiyonunu alacağım:

mATX ve Wi-Fi ne ekliyor hocam tam olarak?

mATX ve Wi-Fi ne ekliyor hocam tam olarak?
Wifiyi zaten biliyoruz, cihazın kendisinde olması iyi bir şey. Bir kasamda daha var harici Wifi kullanıyorum, pek memnun olduğumu söyleyemem. Baştan Wifi olsun diye bir şartım yoktu ama hayırda demem. Benim attığım mATX olan arkadaşın ilk attığından bir tık daha küçük ama benzer kalibrasyonda bir ürünü 1300₺ uyguna almış oluyorum. Hatta aynı ürün sadece mATX versiyonu diyebilirim. Benim için ATX olmasının bir önemi yok, ATX olduğunda altta olan fazlalık bölümdeki teknolojileri kullanmıyorum zaten. Sizin attığınız kart ile benim attığım zaten hemen hemen aynı para. Arada 400-500₺ oynuyor.

Wifiyi zaten biliyoruz, cihazın kendisinde olması iyi bir şey. Bir kasamda daha var harici Wifi kullanıyorum, pek memnun olduğumu söyleyemem. Baştan Wifi olsun diye bir şartım yoktu ama hayırda demem. Benim attığım mATX olan arkadaşın ilk attığından bir tık daha küçük ama benzer kalibrasyonda bir ürünü 1300₺ uyguna almış oluyorum. Hatta aynı ürün sadece mATX versiyonu diyebilirim. Benim için ATX olmasının bir önemi yok, ATX olduğunda altta olan fazlalık bölümdeki teknolojileri kullanmıyorum zaten. Sizin attığınız kart ile benim attığım zaten hemen hemen aynı para. Arada 400-500₺ oynuyor.
O zaman mATX seçebilirsiniz hocam tabii ki. Fiyat olarak da uyguna geliyor. Kasa destek çıkışlarını da kontrol etmenizi tavsiye ederim ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı