Var. Rx 6600 veya rx 6600 xt alınır eğer fiyatları da uygunsa onun dışında amd yi önermiyorum. Hele üst segmentte 2k ve 4k çözünürlüklerde hiç tavsiye etmiyorum. Amd nin alınma sebebi şahsımca fiyatının uygun oluşudur. Aksi takdirde driver sıkıntısı hala rx 6000 serisinde devam ediyor. Watmann hatası, rsr ölçekleyememe gibi, freesync flickering.. boyle bir sey okudum dogrumudur? Ayrica sizin attiginiza benzer bunlar nasildir sizce hangisini tercih etmeliyim 6650xt ve 6600xt seceneklerifr var tabii dahada kalabalik olmasin diye onlari atmadimSouthPaws 9060XT | AMD Ryzen 5 7600X | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam buda bova 3070ti ile ayni fiyatta ama novanin anakart daha iyi diyolardi. Sizce almali miyim?
Hocam Nova tercih etmeniz daha iyi, yanında adaptör de hediye geliyor. Fakat RTX ve DLSS sizin için önemli değil ise 6800 XT almanız daha performanslı olur.Hocam buda bova 3070ti ile ayni fiyatta ama novanin anakart daha iyi diyolardi. Sizce almali miyim?
Arkadaşlar ekran kartı AMD sorunlu dendiği için NVIDIA olsa iyi olur. RTX 3070 duşunuyorum. Butun parcalar hazir olmasi gerekiyor maalesef site uzerinden. M.2 SSD olarak da 500GB yeterli olmaz ve HDD icinde yavas diyorlar. Bu yuzden 1TB dusunuyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Simdiden teşekkürler iyi gunler.
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI Bu en mantıklısı gibi.Var. Rx 6600 veya rx 6600 xt alınır eğer fiyatları da uygunsa onun dışında amd yi önermiyorum. Hele üst segmentte 2k ve 4k çözünürlüklerde hiç tavsiye etmiyorum. Amd nin alınma sebebi şahsımca fiyatının uygun oluşudur. Aksi takdirde driver sıkıntısı hala rx 6000 serisinde devam ediyor. Watmann hatası, rsr ölçekleyememe gibi, freesync flickering.. boyle bir sey okudum dogrumudur? Ayrica sizin attiginiza benzer bunlar nasildir sizce hangisini tercih etmeliyim 6650xt ve 6600xt seceneklerifr var tabii dahada kalabalik olmasin diye onlari atmadim
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
"NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR" NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
"Falcon 3060 | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com" Falcon 3060 | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
"Falcon 3070 Ti [ModartPC] | Intel i5 11400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 Ti 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com" Falcon 3070 Ti [ModartPC] | Intel i5 11400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 Ti 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
"Sinerji HE-6 Intel Core i5 12400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı], G-HS-133" Sinerji HE-6 Intel Core i5 12400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı]
"Sinerji Koi Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı], G-HS-115" Sinerji Koi Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
"Clutch | Intel i5 11400F | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com" Clutch | Intel i5 11400F | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
"Deluxe 5T11-6750XT - Game Garaj" Deluxe 5T11-6750XT - Game Garaj
"AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz, RX6700 XT 12GB, 16GB Ram, 1TB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik" AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz, RX6700 XT 12GB, 16GB Ram, 1TB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
Hocam buda bova 3070ti ile ayni fiyatta ama novanin anakart daha iyi diyolardi. Sizce almali miyim?
Konu sahibine birisi amd kartlar sorunlu demiş kafasına silah dayasan almaz bu sistemi.
Öyle bir şey yok hocam ne anlatiyorsunuz sizKonu sahibine birisi amd kartlar sorunlu demiş kafasına silah dayasan almaz bu sistemi.
Evet biliyorum o sistemi amd sorunlu derken ne demek istediğimi yukarida belirttim. Bu benim dediğim bir şey degil cok fazla yerde okudum ve yukaridada bununla alakali bir yorumu alintiladim technopattaki bir forumdan sistem linklerini koyduğum mesajda. Onun dışında bu sisteme karar verirsem nitro yapmanin artisi nedir ve kasayi degistirmeyi mi onerirsiniz?Sinerji orpheus sistemi var kendim için de düşünüyorum AMD sorunlu derken neyi kast ettiniz anlayamadım ama hazır sistemde bulunan RX 6700 XT'nin RTX3070 için iyi bir rakip olduğu kesin, tavsiyem kasa değişimi+ekran kartını Nitro+ yapmak olur.( özelleştir seçeneğinde mevcut.)
Nova veya bu en iyileri gibi duruyor hocam şuanda fiyatlarida ayni denebilir. birine karar verip sipariş vermeyi dusunuyorum. Hatta bu viktoru ben almaya karar vermistim fakat daha once actigim bi konuda bir arkadaş bu sistem hakkinda şoyle bir yorum yaptı : Geçen hafta arkadaş da aldı bu sistemi. Sistem geldiğinde işlemci 100 dereceleri görüyordu geri gönderdik sistemi, anakart bozuk demişlerdi. Kasa olarak Gamepower tercih etmemizi söylediler, Lian Li olana ekran kartı tutacağı sığmıyormuş.
Peki dediğinizi anladim dlss rtx falan o terimleri zaten bilmiyorum ben "driver sıkıntısı hala rx 6000 serisinde devam ediyor. Watmann hatası, rsr ölçekleyememe gibi, freesync flickering." Bu mesajdaki arkadasin dediklerini bilr tam olarak anlayabilmis degilim sadece sorunlu oldugunu demek istedigini anladim ancak problem yok o halde dediginiz gibiyse. Novayi 70yi yada 6800xt viktor sistemi alacagim ikisi arasinda kaldim.@stogro Hocam 6000 serisi sorunlu değil. Sizin okuduğunuz mesajlar eski ve AMD sorunlu değil. 6800 XT en mantıklı seçim olacak.
O yorumu yapan bendim hocam. Geçen hafta anakart seçiminde Asus vardı, biz onu seçmiştik ama arızalı çıktı. Şimdi Gigabyte olanını gönderdiler bekliyoruz. Benim arkadaşın bütçesi yetmedi, siz alabiliyorsanız soğutucu mutlaka alın.Peki dediğinizi anladim dlss rtx falan o terimleri zaten bilmiyorum ben "driver sıkıntısı hala rx 6000 serisinde devam ediyor. Watmann hatası, rsr ölçekleyememe gibi, freesync flickering." Bu mesajdaki arkadasin dediklerini bilr tam olarak anlayabilmis degilim sadece sorunlu oldugunu demek istedigini anladim ancak problem yok o halde dediginiz gibiyse. Novayi 70yi yada 6800xt viktor sistemi alacagim ikisi arasinda kaldim.
fakat daha once actigim bi konuda bir arkadaş vitor sistem hakkinda şoyle bir yorum yaptı : Geçen hafta arkadaş da aldı bu sistemi. Sistem geldiğinde işlemci 100 dereceleri görüyordu geri gönderdik sistemi, anakart bozuk demişlerdi. Kasa olarak Gamepower tercih etmemizi söylediler, Lian Li olana ekran kartı tutacağı sığmıyormuş.
Buda beni biraz korkuttu açikçasi ancak yinede kararsizim diyebilirim aralarinda.
Hocam soğutucu eklerim eklemesinedr soğutucu olarakta ganepower koymuslsr birtek ne kadar kaliteli bilmeliyorum gamepower sonuctaO yorumu yapan bendim hocam. Geçen hafta anakart seçiminde Asus vardı, biz onu seçmiştik ama arızalı çıktı. Şimdi Gigabyte olanını gönderdiler bekliyoruz. Benim arkadaşın bütçesi yetmedi, siz alabiliyorsanız soğutucu mutlaka alın.