Peki soğutucu ayri aliyorum fan ise ayri almiyorum zaten kasadan cikiyor degil mi. Sogutucu olarak oneriniz nedir? SE-214-XT bi arkadaş bunu onermisti.
Kasayı Gamepower alırsanız görseldeki gibi bir sürü fan geliyor içinde, ne kadar işlevleri olur bilmiyorum. Ekran kartı tutacağı Lian Li kasaya tam olarak sığmıyormuş zaten.
Kasayı Gamepower alırsanız görseldeki gibi bir sürü fan geliyor içinde, ne kadar işlevleri olur bilmiyorum. Ekran kartı tutacağı Lian Li kasaya tam olarak sığmıyormuş zaten.
Hocam gamepowerden mumkun oldugunca kaçiyorum ben suanki kasam gamepower dengi rampage pc calistirinca helikopter kalkiyor evde. Lian li kasada sığmiyorsa niye koymuslar ki hocam
Peki anladım bütçemi gozden geçirip ona gore karar vereceğim o zaman. O soğutucu ise victor kasaya sigiyor degil mi. Veya nova kasaya Arkadas victor sistemdeki lian li kasaya daha ekran kartinin sigmadigini soyluyorda buyuk problem olabilir yani
Peki anladım bütçemi gozden geçirip ona gore karar vereceğim o zaman. O soğutucu ise victor kasaya sigiyor degil mi. Veya nova kasaya Arkadas victor sistemdeki lian li kasaya daha ekran kartinin sigmadigini soyluyorda buyuk problem olabilir yani
Yani yeni kasa alip parcalari ona mi aktaticaz ne sacma iş yapmiş site. Hem o kadar kasa icinden onu secip satiyolsr hemde aldiktan sonra sığmadigini soyluyolar