20.000 TL hazır sistem önerisi

mojococo

Decapat
Daha fazla  
20 bin bütçem var, güzel oyunlarda fazla FPS verecek sistem arıyorum. Daha önce hiç almadım, parçalar konusunda bilgim de yok. Güzel bildiğiniz marka sistemler var varsa soyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence artık geleceği olmayan sistemler önermeyelim.

@bilinmiyor9 hoş geldiniz. Savunmanız nedir 8 GB VRAM hakkında?

Bende isterim ki VRAM'in 12 GB olmasını. Arkadaş sistemden anlamadığını söyledi NVIDIA tarafına yönelirse onun için daha iyi olacağını düşündüm.

Hocam her ne kadar RTX, DLSS gibi sistemler sayesinde iyi gibi görünse de ben yavaştan AMD tarafını benimsemeye başladım. Kaç sene önce çıkan kartlarında bile 10GB VRAM var... Hem F/P olarak da AMD daha üstün. Önerim AMD bir ekran kartı olması.

AMD ile WattMan'a devam.🤣

Rtx 3070 v2 hala çok güçlübir kart. Bence rx 6700 xt den daha tercih edilebilir sunduğu özellikler yüzünden.

AMD ile WattMan'a devam.🤣
2-3 sene sonra istesen de high ayarlar açamayacaksın haberin yok. 🙂

Rtx 3070 v2 hala çok güçlübir kart. Bence rx 6700 xt den daha tercih edilebilir sunduğu özellikler yüzünden.
Hocam ben de biliyorum güçlü olduğunu, önermek isterim lakin 8 GB VRAM yüzünden önermiyorum. Yüksek ayarlara kas gücü yetsede birkaç seneye VRAM'den tıkanacak ve ayar düşürmek zorunda kalınacak. 3-5 yıl kullanacak biri için büyük eziyet.

Bütçe artıyorsa buna bakın, 3070 uzun vadede sıkıntı yaratır.

Hocam 1K fazla olsun hem saf performansta güçlü olsun hem de VRAM konusunda sıkıntı çıkarmasın. Bunlara ek olarak AMD 5000 işlemci ve RX 6000 serisi ekran kartı beraber kullanılırsa performansı arttıran Smart Access Memory teknolojisi açılabiliyor. Ben bu sistemi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı