20.000 TL Intel 12700k sistem önerisi

• Konuyu başlatan Fikop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 971
Id Cooling Se 234 Argb 4Pin Pwm 120Mm Işlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri Güncel fiyatı 1300 TL. Nepalbilisim güvenilir bir satıcıdır. 13600KF işlemcim için ben bunu kullanıyorum. Fakat LGA 1700 kiti lazım bu soğutucu için onun için satıcı firma ile görüşüp bu kitin kutuya dahil edilip edilmediğini öğrenmek gerekir. Yoksa bile hariçten satın alınabilir yaklaşık 100 TL tutacaktır. Yani senin alacağın ile aynı işlemci yalnızca grafik birimi yok, ısı değeri olarak bire bir sonuç verirler. Ona göre RGB olması bir artı olarak değerlendirilebilir fakat ben o niyetle almadım zaten şuan da da kapalı duruyor çünkü göremediğim bir alanda kalıyor kasanın konumu yüzünden. Soğutma açısından ise oyunlarda zaten işlemci %5 ile %30 arası yüke giriyor. 1080p için konuşuyorum. Dolayısıyla oyunlardaki derecesi 50 - 70 aralığında. Render alırken ise ara ara 100 dereceye çıkıyor. 60 - 100 derece arasında git gel yaptığını söyleyebilirim. Kapsamlı yazdım ileride almak isteyenler hem soğutucu hem işlemci hakkında fikir sahibi olabilir eğer yazıyı görürlerse. Senin alacağın soğutucu en az benimki kadar performans verecektir zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı