20.000 TL laptop önerisi

ErayPOLAT

Centipat
Katılım
16 Haziran 2022
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Laptop-Ultrabook bir bilgisayar arıyorum. MacBook Pro, MacBook Air düşünmüyorum. İnce olabiliyorsa alüminyum kasa taşınabilir 14 inch (tercihen) bir bilgisayar almak istiyorum önerilere açığım. Ayrıca çok az da olsa oyunda oynuyorum (Elden Ring oynamak istiyorum 1080p her türlü grafik ayarı olur) yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Ek olarak benim için uygun olacak laptopların linkleri:


 
Peki h işlemci ile HS işlemci arasında ne fark var. Oyun oynamayacak olsam nasıl bir laptop seçmem gerekir bir diğer sorumda

İlk attığım linkteki G14 ile bunun arasından hangisi almak daha mantıklı


HS serisi işlemciler daha az güç tüketiyor hocam onu belirtiyor bir de Teknosa da ki laptop daha mantıklı ilk attığınızdan.
 
Asus Zenbook serisine bakabilirsiniz. 1.07 kilo ve 18 saate kadar sarj süresi yazıyordu üzerinde mediamarktta baktığımızda. Malzeme kalitesi olarak çok çok iyi ve harika bir oled paneli vardı. Sanırım i5 11. Nesil vardı işlemci olarak o 12 14 bin bandında. Ama 20 bin gibi bir bütçede i7 lisi vardı. Maalesef model numarası aklımda değil. Ama macbooktan sonra gördüğüm en iyi ultrabook konsepti.
 

Geri
Yukarı