Merhaba, üniversitede not almak, ofis programları kullanmak ve video izlemek için bir tablet arıyorum. Oyun oynamayacağım yani oyun performansı önemli değil. Bütçe başlıkta da belirttiğim gibi 20.000 TL civarı ama bundan aşağı inebilirsem daha iyi olur elbette.
Samsung'un sitesinde 128GB olan versiyonunun stoğu kalmamıştı. 256GB olan versiyonu 18.399 TL 20.000 TL olan Tab S9+ modelini almamı önerir misiniz? Aradaki farka değer mi yani sizce? Bir de Huawei Tabletler hakkında ne düşünüyorsunuz?
S9 olur, S9 FE olur, iPad 10/9 olur.
Şuan piyasadaki 3K üstü bütün cihazlar dediğiniz işlemleri yapmak için yeterli kapasiteye sahip, performans konusunda içiniz rahat olsun. S-Pen not tutmak için de Apple Pencilden iyi diye biliyorum.
S9 olur, S9 FE olur, iPad 10/9 olur.
Şuan piyasadaki 3K üstü bütün cihazlar dediğiniz işlemleri yapmak için yeterli kapasiteye sahip, performans konusunda içiniz rahat olsun. S-Pen not tutmak için de Apple Pencilden iyi diye biliyorum.
Hangi boyutta istediğine bağlı Plus ve düz model arasında ekran boyutu dışında bir fark hissetmezsin mağazada dene eğer 12.4 inç buyuk gelmezse Plus için 1600 lira değer.
Hangi boyutta istediğine bağlı Plus ve düz model arasında ekran boyutu dışında bir fark hissetmezsin mağazada dene eğer 12.4 inç buyuk gelmezse Plus için 1600 lira değer.
Muhtemelen ekran büyük gelecek son tablet deneyimim Tab S3 Lite olduğundan dolayı ama alışırım diye diye düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler son anda bir süpriz olmazsa Tab S9+ alacağım gibi.
Muhtemelen ekran büyük gelecek son tablet deneyimim Tab S3 Lite olduğundan dolayı ama alışırım diye diye düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler son anda bir süpriz olmazsa Tab S9+ alacağım gibi.