20.000 TL not, ofis programları ve video için tablet önerisi

Haris4era

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, üniversitede not almak, ofis programları kullanmak ve video izlemek için bir tablet arıyorum. Oyun oynamayacağım yani oyun performansı önemli değil. Bütçe başlıkta da belirttiğim gibi 20.000 TL civarı ama bundan aşağı inebilirsem daha iyi olur elbette.

S9 olur, S9 FE olur, iPad 10/9 olur.
Şuan piyasadaki 3K üstü bütün cihazlar dediğiniz işlemleri yapmak için yeterli kapasiteye sahip, performans konusunda içiniz rahat olsun. S-Pen not tutmak için de Apple Pencilden iyi diye biliyorum.

Öneriniz için teşekkürler
S9 olur, S9 FE olur, iPad 10/9 olur.
Şuan piyasadaki 3K üstü bütün cihazlar dediğiniz işlemleri yapmak için yeterli kapasiteye sahip, performans konusunda içiniz rahat olsun. S-Pen not tutmak için de Apple Pencilden iyi diye biliyorum.
S9+ düşünüyorum şu anlık S9'un 128 GB versiyonunun stoğu olmadığından dolayı. S9 256GB olanı ile S9+ 256 GB'ın arasında fiyat farkı 1600TL Sizce aradaki farka değer mi?

S9+ düşünüyorum şu anlık S9'un 128 GB versiyonunun stoku olmadığından dolayı. S9 256 GB olanı ile S9+ 256 GB'ın arasında fiyat farkı 1600TL sizce aradaki farka değer mi?

Hangi boyutta istediğine bağlı Plus ve düz model arasında ekran boyutu dışında bir fark hissetmezsin mağazada dene eğer 12.4 inç buyuk gelmezse Plus için 1600 lira değer.

Hangi boyutta istediğine bağlı Plus ve düz model arasında ekran boyutu dışında bir fark hissetmezsin mağazada dene eğer 12.4 inç buyuk gelmezse Plus için 1600 lira değer.
Sizin tercihlerinize bağlı, eğer büyük ekran istiyorsanız değer.

Muhtemelen ekran büyük gelecek son tablet deneyimim Tab S3 Lite olduğundan dolayı 😂 ama alışırım diye diye düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler son anda bir süpriz olmazsa Tab S9+ alacağım gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı