20.000 TL oyun için hazır sistem önerisi

Değerlendirmelere bakarak mı karşılaştırılıyor sistemlerin performansı? Hem niye ısrar ediyorsun anlamadım Arkadaş önermiş işte biliyor demek ki ben bilmediğim için önermiyorum siz inatla devam ediyorsunuz.

AM4 çünkü 2021 de çıktı ve 2023'te AM5 serisi çıkınca eskidi.
 
Biraz uzun ve gereksiz bir tartışma olmuş ama seçeceği işlemciyi şu ana göre daha iyi olanı yani 5600 seçmesi çok daha mantıklı. Yükseltme olarak LGA1700'ün AM4'e avantajı yok. Zaten yükseltme yapsa yüksek ihtimal DDR5'e geçer. R5 5600 kesinlikle daha mantıklı.

@yemoştrrrr neyi beğenmediniz acaba. LGA1700 ile yapacağı yükseltmeyi AMD'de de denk bir işlemciyle yükseltebilir bu yüzden şu anki seçimini daha fazla performans verecek olanı yani R5 5600'ü seçmesi daha mantıklı.
 
Son düzenleme:
Öncelikle selam, mail gelmemis bakamadım mesajlarınıza ama anladıgım kadarıyla buyuk 4 sayfalık bir tartısma olmus fakat sadece 2-3 tane öneri var. Ayrıca Intel'e birazcık yabancı yaklasan biriyim yani tercih etmem o yuzden pek de umurumda olmadı arkadasın savundugu şey. Öneri yapan ve yardımcı olmaya çalışan arkadaslara çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı