20.000 TL PC için sıvı soğutma önerisi

İşlemcinizi soğutmaya yeterli olmadığı için o kasa alınmaması gerekli diye öneride bulunduk. Stok haliyle işlemci 100-110W TDP ile gelecek ve benim tahminlerim yeterli olmayacak yönünde, bence elden çıkarın kasayı size önerdiğimi alın derim. Kule tipinin yeterli olacağını düşünmüyorum. En azından şöyle bir durum var kule tipi soğutmalar için kasanın içerisine üfleyecek olan fanlarında kaliteli olması şart, en az önde 2, mümkünse 3 140Mm'lik kaliteli fanlar ile içeriyi serinletmesi lazım ki ben onunda yeterli olacağını sanmıyorum. Bir nebze faydası olabilir belki de. İnternetten aldıysanız 15 gün içerisinde mazeretsiz iade şansınız var irtibat kurun derim aldığınız yer ile.
Anladım hocam kule tipinden vazgeçtim.Sıvı soğutmada 360 lık bi soğutucu işlemcinin ateşini alır o zaman mecbur öne takacağız.Daha önce CM h500 aldım iade ettim biraz kalitesiz,işçilik hataları ve boya hataları vardı bu kasayı aldım inceledim işçilik güzel ve çok satan kasa 4 tane argb var bir kere güç verdim gayet sessiz seasonic 750 marka psu aldım beslemesi gayet iyi duruyo kendini ispatlamış bir ürün.Şimdi 360 lık bakıyorum ön tarafa montaj yapacağız ama benim anlamadığım kasanın kendi 3 tane olan fanını çıkaracak mıyız ?Yoksa kasanın 3 ön fanını kullanıp soğutucun fanlarını kullanmayacak mıyız?
 
Nasıl isterseniz hocam. Ön tarafa takmakta işinizi görür yukarı taraftada en az 1 adet daha egzoz fanı takın mutlaka. İki türlüde takıp kullanan var. Benim düşüncem kasa size önde fan varken radyötürü takmanıza müsade etmiyecek yönünde, unutmayın radyatör'ün mutlaka ölçülerini fanlı fansız mutlaka inceleyin.
 

Geri
Yukarı