20.000 TL sistem önerisi

Bütçe
20.000 TL

BurakUyanık

Yoctopat
Daha fazla  
Günlük işlerimi ve hikayeli oyunları oynamak için yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemden beklediğim piyasada olan çoğu oyunu akıcı oynatması. Şu anda elimde bir seçenek mevcut;

Bu bilgisayardan baska önerileriniz veya değiştirmem gereken parçalar hakkında tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Ayrıca bu bilgisayarın yanına en az 144Hz 0.5-1ms olacak bir monitör almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Günlük işlerimi ve hikayeli oyunları oynamak için yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemden beklediğim piyasada olan çoğu oyunu akıcı oynatması. Şu anda elimde bir seçenek mevcut;

Bu bilgisayardan baska önerileriniz veya değiştirmem gereken parçalar hakkında tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Ayrıca bu bilgisayarın yanına en az 144Hz 0.5-1ms olacak bir monitör almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Monitör olarak.
Bu arada AMD olur mu?

NVIDIA şart ise işlemciyi 5600 yapıp alın.

NVIDIA şart değilse.
Guild [ModartPC] | AMD R5 5600X | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bir de bunun yanında kule tipi soğutcu alırsanız iyi olur.

Monitör olarak.
Bu arada AMD olur mu?

NVIDIA şart ise işlemciyi 5600 yapıp alın.

NVIDIA şart değilse.
Guild [ModartPC] | AMD R5 5600X | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bir de bunun yanında kule tipi soğutcu alırsanız iyi olur.

Ekran kartı olarak RTX serisinden vazgeçmeyi düşünmüyorum. İşlemciyi 5600 yapabilirim.

Paylaştığım sistemdeki kasayı nasıl buluyorsunuz? Üstüne 1000 liranın üstünde verip kasayı yükseltmek sizce mantıklı mı?

Ekran kartı olarak RTX serisinden vazgeçmeyi düşünmüyorum. İşlemciyi 5600 yapabilirim.

Paylaştığım sistemdeki kasayı nasıl buluyorsunuz? Üstüne 1000 liranın üstünde verip kasayı yükseltmek sizce mantıklı mı?

670 TL verip Corsair kasayı alabilirsin ve islemciyi 5600 secebilirsiniz. Monitor icin butcenizi cok az aşmanız gerekebilir.

Attığınız sistem alınmaz 3060 ile Ti arasında çok fark var ve anakart daha iyi illa onu alacağım diyorsanız TD500 alabilirsiniz bir de anakartı yükseltebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı