Çözüldü iPhone 11'e iOS 26.1 RC yüklenirken kurtarma modunda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kagan209

Decapat
Daha fazla  
iPhone 11 telefonuma iOS 26.1RC sürümünün yayınlandığını duyunca yüklemek istedim, indi yüklerken yeniden başlatıldığında kurtarma ekranında kaldı. Kurtarma modundan çıkan uygulamalarda çıka bastığımda telefon yeniden başlatılıyor ve kurtarma ekranı tekrar açılıyordu. Bana yardımcı olun.

Çözüm
Soğuk lehime düşmüş olabilir dediğim gibi.

Onun çözümü ne olur peki? Telefoncuya götürsem kolayca yapar mı?

Tekrardan merhaba şimdi orijinal kablo temin ettim bir de masaüstü bilgisayarımda Type-C girişi olmadığı için bir laptop temin ettim, orijinal kablo ile ITunes'den geri yüklerden hata 53 veriyor yarısına kadar gelip bunun çözümü nedir?

3U Tools ile tam yazılımı seçerek sorunu çözdüm.
yan sanayi kablo ile yapıyorum da kalıyor işte %18 de sorun nerde bilemedim tam olarak

usb yi typec dönüştürücü alacağım ve tekrar deneyeceğim

yan sanayi kablo ile yapıyorum da kalıyor işte %18 de sorun nerde bilemedim tam olarak

usb yi typec dönüştürücü alacağım ve tekrar deneyeceğim
Soğuk lehime düşmüş olabilir dediğim gibi

Soğuk lehime düşmüş olabilir dediğim gibi.

Tekrardan merhaba şimdi orijinal kablo temin ettim bir de masaüstü bilgisayarımda Type-C girişi olmadığı için bir laptop temin ettim, orijinal kablo ile ITunes'den geri yüklerden hata 53 veriyor yarısına kadar gelip bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kusura bakma geç cevap verdim dostum bende Antalya da telefoncuyum eğer ki olmasaydı kolay bir iş değildi o en başta direk 3U Tools ile yapsaydın dediğim gibi sen uğraşmazdın işini çözebildiysen ne güzel

hata 53 kodu da eski bir sürüm varken telefonda geri yükleme yapmaya çalışırsan itunes de o sorunu yaşarsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı