20.000 TL tablet önerisi

ketenper3

Hectopat
Daha fazla  
Kütüphaneye götürmek ve okul için tablet önerisi istiyorum. Sadece genelde video izleyip not alacağım. PDF'den soru çözeceğim. Şu an iPad ile Samsung Tab S10 FE+ arasındayım ama önerdiğiniz Huawei, Honor marka tabletler varsa onlara da bakabilirim. Önerileriniz için teşekkürler.

Kütüphaneye götürmek ve okul için tablet önerisi istiyorum. Sadece genelde video izleyip not alacağım. PDF'den soru çözeceğim. Şu an iPad ile Samsung Tab S10 FE+ arasındayım ama önerdiğiniz Huawei, Honor marka tabletler varsa onlara da bakabilirim. Önerileriniz için teşekkürler.
ipad 10 veya 11.nesil+ Kalem gayet iyi olur uzun süre kullanırsın

Bütçe çıkarsa ve 60 Hz sorun değilse bunu öneririm.

Tab S9 alın.

iPad 10 veya 11.nesil+ kalem gayet iyi olur uzun süre kullanırsın.

Hocam 60 Hz olması IPad'den uzaklaştırıyor beni.

Bütçe çıkarsa ve 60 Hz sorun değilse bunu öneririm.

Hocam tavsiyeler için teşekkürler S9 neden S10'dan pahalı bir bilginiz var mı?

Hocam S10 şu an 17000 civarı S9 neden S10'dan pahalı?

Hocam 60 Hz olması IPad'den uzaklaştırıyor beni.

Hocam tavsiyeler için teşekkürler S9 neden S10'dan pahalı bir bilginiz var mı?

Hocam S10 şu an 17000 civarı S9 neden S10'dan pahalı?
Hangi S10? Linkini atar mısınız? Düz model olarak Tab S10 diye bir model yok. FE modelini bahsediyorsanız S9 daha iyidir FE'den.

Evet hocam FE modelinden bahsediyordum S9 bütçemi aşıyor maalesef S10 FE iyi değil midir hocam önermez misiniz?
TFT ekran ve 90 Hz ekranı var onun dışında iyi bir tablet. Bütçenizi yükseltip S9 almanızı öneririm. Sonuçta hem amoled bir ekran hem de 120 hz bir ekran.

Biraz da ekranının büyük olmasını istiyorum hocam S9+ daha büyük müdür kaç inç acaba?
S9 FE+ şuan da 23000 TL'ye satılıyor hocam aynı fiyata S9 alın daha iyi. Bütçe çıkmazsa S10 FE alın. Bu arada Ekranı biraz daha büyüktür hocam evet.
Burdan bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı