20.000 TL tablet önerisi

Bütçe
20000
Çok yanlış ve ezbere bilgi.
Çünkü aynı tabletin normal Wi-Fi vs 5G yani simli versiyonu arasında en az 7-10 hatta 15.000 fark ediyor.
Tablet elinizde bir şey indirmeniz ya da yaptığınız not, çizim aktarmak/göndermek gerekiyor bunu hotspot yani telefon interneti bağlayarak kablosuz yapabilirsiniz...
Hepinizde her yerde her an telefon var.
Hotspot (mobil bağlantı paylaşım kurun.
Atın telefonu çantanıza, cebinize.

Aradaki fiyat farkına güzel klavye, Bluetooth mouse, çanta alabilirsiniz.

Bunlarla uğraşmaktan direk kendi hattı üzerinden interneti dilediğince kullanmak varken bu da bana çok saçma geliyor ve ben.
Samsung Galaxy Tab S3 kullanıyorum halen dilediğimce her yerde bağlanıyorum.

Bunlarla uğraşmaktan direk kendi hattı üzerinden interneti dilediğince kullanmak varken bu da bana çok saçma geliyor ve ben.

O eski durumlar kalmadı ama artık. Teknoloji bambaşka oldu. Konu sahibi iPhone kullanıyorsa iPad aldığı için tek tıkla çıkan bir bildirime basıp direkt telefondaki internete bağlanabiliyor. Hiç internet bağlantısı sorunu yaşamadım bugüne kadar. KS de yaşamaz bence.

2 hat demek 2 maliyet demek.
Aynı numara için 2 simkart çıktığını sanmıyorum.
İkiz sim=Eş sim diye geçiyor.

Ayrıca telefondan 1 yere tıklamak yeterli hotspot için.3 saniye! Sürmüyor!!

Screenshot_2026-01-09-22-29-29-266_com.miui.home-edit.jpg

Aynı numara aynı anda 2 cihazda bağlantı olsa bile (olduğunu sanmıyorum)
niye aynı tablete fazladan 10.000 vereyim?

Otobüs, metro, park, ormana tablet ile gidiyor telefonu evde mi bırakıyorsunuz?

Çok saçma mantık ayrıca SIM olduğu için tabletin şarjı da hızlı bitecek. Tablette SIM olayı en ama en önemsiz şeydir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı