20.000 TL toplama sistem önerisi

Şahino

Decapat
Daha fazla  
Hazır sistemlerde taksit çok para koyduğu için toplama almak istiyorum ama toplama hakkında hiç bilgim yok sorun olur mu ilk sorum bu sorun olmaz ise 20.000TL toplama sistem önerir misiniz? Faizsiz taksit yapan yerlerden olursa güzel olur teşekkürler.

Dostum benim toplama sistemler hakkında açıkca bildiğim bir şey yok ama bildiğim tek bir şey var oda toplama sistemlerin hepsi genel olarak merdiven altı ürünler kullanıyor belki kullanmayanlar vardır ama sana derimki en güvendiğini en içine sınanı al.

Dostum benim toplama sistemler hakkında açıkca bildiğim bir şey yok ama bildiğim tek bir şey var oda toplama sistemlerin hepsi genel olarak merdiven altı ürünler kullanıyor belki kullanmayanlar vardır ama sana derimki en güvendiğini en içine sınanı al.

Ben parça parça almayı düşünüyorum çok faiz koyduğu için ama aklımdaki asıl soru toplayabilir miyim o önemli.

Ben parça parça almayı düşünüyorum çok faiz koyduğu için ama aklımdaki asıl soru toplayabilir miyim o önemli.

Eğer parçaları bulamıycağını kötü parca alacağını düşünüyosan biz buradayız bize sorabilirsin eğer bilgisayarı toplayamam yani birleştiremem diyosanda YouTube'da videoları var bir de internet kafe diye bir seçenek var :)

Hazır sistem alırsan daha uygun fiyata daha performanslı sistem alırsın. Ben iki şekilde de önereyim, seçim sana kalmış. Parça parça önerdiğim sistem 21.000 TL tutuyor. Aynı sistemi hazır alarak 18.500 TL'ye alıyorsun.

Parça parça olarak:

Hazır sistemler daha ucuz oluyor biliyorum ama mesela 9 taksit yapacağım 21 liralık sistem 25 lira oluyor yani toplama Amazon Hepsiburada tarzı yerlerden olursa daha ucuza gelecek bana.

Hazır sistem alırsan daha uygun fiyata daha performanslı sistem alırsın. Ben iki şekilde de önereyim, seçim sana kalmış. Parça parça önerdiğim sistem 21.000 TL tutuyor. Aynı sistemi hazır alarak 18.500 TL'ye alıyorsun.

Parça parça olarak:

5600 olarak aşağıda attığınız sistemi toplamaya çalışacağım büyük ihtimal bütçeyi aşar ama hazırdan ucuza gelir diye düşünüyorum .

5600 olarak aşağıda attığınız sistemi toplamaya çalışacağım, büyük ihtimal bütçeyi aşar ama hazırdan ucuza gelir diye düşünüyorum.
Siz bilirsiniz hocam, bütçenize nasıl uyuyorsa. Kasa ve PSU olarak bu şekilde de tercih yapabilirsiniz:

Siz bilirsiniz hocam, bütçenize nasıl uyuyorsa. Kasa ve PSU olarak bu şekilde de tercih yapabilirsiniz:

Kasa olarak güzel gözüksün istiyorum 2 fan pek hoş gözükmüyor bu ekran kartı ile attığınız arasında 200 lira fark var değer mi? Bı de sizin attığınız gaming gende ben Trendyol Hepsiburada falan bakıyorum.

Hocam bir de o yerlerden alma sebebim 10.000TL'ye kadar olan alışverişler şubata ertelencek kart kampanyasi var o yüzden ekran kartıda ona fazla geliyor en azından gerisini almış olayim aynı sepette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı